eFotbal

Mládežnický reprezentant Pech to má v Edenu složité. V hierarchii před ním jsou Masopust i Douděra

Mládežnický reprezentant Pech to má v Edenu složité. V hierarchii před ním jsou Masopust i Douděra
Mládežnický reprezentant Pech to má v Edenu složité. V hierarchii před ním jsou Masopust i DouděraFlashscore
Perspektivní mladík David Pech přicházel v zimní přestávce do Slavie jako jeden z největších objevů podzimní části FORTUNA:LIGY. Vystřelilo ho to nejen do Edenu, ale také do české reprezentace do jednadvaceti let.
Reklama
Reklama

Současná situace bývalého hráče Mladé Boleslavi ve Vršovicích má ale k ideálu daleko. V odvetné části české nejvyšší soutěže totiž odehrál jen 58 minut čistého času a mnohem větší vytížení má v druholigovém béčku Marka Jarolíma, kde je na 270 minutách.

Čerstvě jednadvacetiletý Pech nechyběl v sestavě rezervy ani v posledním kole F:NL na dejvické Julisce, kde ho z áčka Slavie doprovodil ještě Ondřej Kričfaluši. Ani oni však nedokázali zabránit vysoké prohře 1:4 a B-tým je tak v tabulce stále poslední.

Podle čerstvých slov Jindřicha Trpišovského to navíc ani nevypadá, že by měl mít v současném prvním mužstvu zase brzy místo. V hierarchii je před ním jak Lukáš Masopust, tak David Douděra...

"Hlídáme u něj vytíženost, nebyl by v základní sestavě, tím, že byl souběh obou zápasů a on je v nominaci jednadvacítky, je pro nás lepší, aby hrál, než aby tady třeba proseděl celý zápas. Pokud by B-tým hrál jiný den, byl by s námi, takhle jsme si nechali starší hráče a jemu dali zápasové vytížení. Tím, že se nám vrátil Lukáš Masopust, který patřil k nejlepším hráčům, a je tam David Douděra, tak nemělo smysl ho brát s sebou," vysvětlil svůj krok webem slavia.cz citovaný šéf sešívané lavičky.

V úvodu dubna po reprezentační pauze dorazí na půdu Slavie šestá Sigma Olomouc. Pode výše uvedeného vyjádření to však vypadá, že se ho mělo týkat spíše 20. kolo druhé ligy s Opavou.

Olayinka na pranýři? Jen pomalu s tou kritikou, obzvlášť v jeho případě. Nervy tečou celé Slavii