eFotbal

Morata a Ronaldo? Pirlovi to nestačí a je domluven na přestupu třetího útočníka

Morata a Ronaldo? Pirlovi to nestačí a je domluven na přestupu třetího útočníka
Morata a Ronaldo? Pirlovi to nestačí a je domluven na přestupu třetího útočníkaFlashscore
Juventus nezažil zrovna povedený podzim v rámci Serie A a aby získal jubilejní desátý titul v řadě se bude muset ještě snažit. Nereálné to není, k hlavním favoritům patří ale momentálně spíše kluby z Milána. Stará dáma se ale nevzdává...
Reklama
Reklama

V létě si Andrea Pirlo přál nového útočníka a vedení klubu jeho žádost vyslyšelo a přivedlo Španěla Alvara Moratu z Atletica Madrid, který už za Juventus dříve hrál. Právě Morata, Paulo Dybala, Federico Chiesa, Dejan Kulusevski a samozřejmě hlavně Cristiano Ronaldo patří k momentální útočné síle klubu.

Typičtí útočníci jsou z toho ale pouze Morata a Ronaldo. A to Pirlovi nestačí. V době absence portugalské legendy totiž Juventus podával mizerné výkony a ztratil hodně důležitých bodů v Serii A. Trenér Andrea Pirlo, který tým převzal teprve v létě, tak chce posílit svůj tým i v létě a to zejména v ofenzívě.

Do Juventusu by měl přijít dvaadvacetiletý kanonýr Gianluca Scamacca. Ten momentálně patří Sassuolu, tam se ale nestihl prosadit a většinu času strávil na hostování. Momentálně je zapůjčen do Janova, ani tam to ale neklape podle představ. I přesto o něj ale stojí takový gigant jako je Juventus. A je ochotný zaplatit dvacet milionů euro. Je tohle posila, která zajistí Juventusu titul? Andrea Pirlo mu ale věří.

zdroj: sportskeeda.com