eFotbal

Musovi to v Boavistě pálí. Uplatní portský klub opci? Tím se teď vůbec nezabývám, tvrdí gólový Chorvat

Musovi to v Boavistě pálí. Uplatní portský klub opci?  Tím se teď vůbec nezabývám, tvrdí gólový Chorvat
Musovi to v Boavistě pálí. Uplatní portský klub opci? Tím se teď vůbec nezabývám, tvrdí gólový ChorvatFlashscore
Boavista čeká na vítězství již osm soutěžních zápasů v řadě a v tabulce portugalské Primeira Ligy je až jedenáctá a to má ještě před sebou výjezd na půdu druhého Sportingu Lisabon, který má stejně bodů jako vedoucí FC Porto.
Reklama
Reklama

Bez útočníka číslo 9 Petara Musy, jenž se gólově prosadil v posledních třech duelech portského mužstva, by na tom bylo ještě hůř.

Ze Slavie zapůjčený Chorvat doposud přetavil 795 poskytnutých minut v pět gólů, což z něj aktuálně dělá nejlepšího střelce mužstva.

Vedení Boavisty je s ním spokojeno a zatím to vypadá, že by na něj mohlo uplatnit v létě příštího roku opci na trvalý přestup. Co by na to říkal sám třiadvacetiletý borec s minulostí v Liberci či na Žižkově?

"Tím se teď vůbec nezabývám. Je pro mě důležité, abych pravidelně nastupoval. S minutáží jsem spokojený, dávám góly. Chci v tom pokračovat," pronesl na webu idnes.cz rodák ze Záhřebu.

Spojen s Vršovicemi, kde má kontrakt až do roku 2024, ovšem je. "V kontaktu jsme pořád, s hráči i trenéry si píšeme," ozřejmil portálem idnes.cz citovaný ofenzivní mladík.

Slávistické výsledky sleduje pravidelně, ve čtvrtek ale bude chtít její vystoupení na půdě Unionu Berlín určitě vidět. Tím spíš, že druhou polovinu uplynulého ročníku strávil právě v Německu.

"Samozřejmě, že na Union se ze Slavie vyptávali, i když jen částečně, protože sami dobře vědí, kde má soupeř slabiny. Zajímaly je spíš taktické detaily. Těžko se dají oba kluby porovnat. Union je super, ale mnohem skromnější a s jinými cíli, než má Slavia, která je nejlepší v Česku a skvělé jméno si v posledních letech udělala i v Evropě. Neustále hraje o trofeje, musí vyhrát každé utkání," připomněl Musa, jehož slova nabídl idnes.cz.

A jak to ve čtvrtek večer dopadne? "Doma si sednu k televizi a budu se těšit na zajímavý zápas. Předtím klukům napíšu, ať se jim daří, ať vyhrají. A budu fandit. Slavia to zvládne," předpověděl na idnes.cz Musa.

Sotva jsme se vyhrabali z bahna, asi by bylo trochu naivní mluvit o nějakých cílech, říká Gebre Selassie

Zdroj: idnes.cz