eFotbal

Myslíme si, že patříme v tabulce výš, než aktuálně jsme, tvrdí zlý muž Táborska s nejvíce žlutými v celé F:NL

Myslíme si, že patříme v tabulce výš, než aktuálně jsme, tvrdí zlý muž Táborska s nejvíce žlutými v celé F:NL
Myslíme si, že patříme v tabulce výš, než aktuálně jsme, tvrdí zlý muž Táborska s nejvíce žlutými v celé F:NLFlashscore
Sedmadvacetiletý záložník FC Silon Táborsko Jiří Kateřiňák už je hodně natěšený na nedělní domácí utkání F:NL proti FC Sellier & Bellot Vlašim.
Reklama
Reklama

[p]„Mohlo by jít oboustranně o technický fotbal. Bude to předposlední domácí zápas v sezoně, která se pomalu chýlí ke konci. Zápas chceme určitě zvládnout, protože si myslíme, že patříme v tabulce výš, než aktuálně jsme. Tím, že vyhrajeme, chceme pozvat diváky na úplně poslední domácí duel proti Příbrami," řekl špílmachr Táborska.

[p]Dodal, že nepovedené utkání ve Varnsdorfu (5:3) hráči už hodili za hlavu a soustředí se na tři poslední kola. „Něco jsme si k Varnsdorfu začátkem týdne řekli. Teď budeme dvakrát hrát doma, povinnost nám velí udělat šest bodů. Také do Olomouce pojedeme ve středu s cílem vyhrát. Získat devět bodů do tabulky není nereálné," míní Jiří Kateřiňák, který si přeje, aby na Vlašim dorazilo do ochozů co nejvíce diváků.

[p]„Nám hráčům se pak lépe hraje. Už atmosféra doma proti Dukle byla výborná, nedalo se to srovnat s přechozími zápasy. Doufám, že nás lidé znovu přijdou povzbudit a že nad Vlašimí vyhrajeme," vyjádřil se tvořivý záložník.

Ten mimochodem v doznívající sezoně nasbíral už 11 žlutých karet, což je nejvíce z celé soutěže. „Zlý muž" to přitom ale není, určitě nehraje nijak zákeřně. „Karty dostávám v zápalu boje," usmál se technicky zdatný středopolař.

Boj o korunu krále střelců ve F:NL. Zálusk si dělá známá tvář či posily prvoligistů