eFotbal

Na dalším neúspěchu Dukly se projevilo i to, že hráči jako Doumbia či Kovernikov neměli dlouho zápasové vytížení...

Na dalším neúspěchu Dukly se projevilo i to, že hráči jako Doumbia či Kovernikov neměli dlouho zápasové vytížení...
Na dalším neúspěchu Dukly se projevilo i to, že hráči jako Doumbia či Kovernikov neměli dlouho zápasové vytížení...Flashscore
Druholigové Dukle se nepodařilo proniknout do osmifinále domácího poháru. Ve třetím kole byli nad její síly hráči Dynama České Budějovice, kteří vyloupili Julisku poměrem 3:1.
Reklama
Reklama

Za dejvické mužstvo skóroval po půl hodině hry Buchvaldek a po prvním dějství se zdálo, že by mohli svěřenci kouče Bohuslava Pilného prvoligového favorita ze Střeleckého ostrova zaskočit.

Jihočeský soubor však ve druhém dějství výsledek otočil po trefách Brandnera, Čoliče a Van Burena, jenž se zapsal do střelecké listiny již potřetí v řadě a aktuálně ho zdobí konstantní forma.

Aktuálně šestý tým Fortuna:národní ligy je v mírné krizi a vítězství neokusil již pětkrát v řadě...

"Výsledek je vzhledem k první půli zklamáním, ale myslím si, že tato porážka nám může jen pomoci. Začali jsme dobře, byli jsme kompaktní a silní směrem dopředu. Škoda, že jsme nedali na 2:0, to by mohl zápas vypadat úplně jinak," posteskl si kouč Bohuslav Pilný na stránkách fkdukla.cz.

"Ve druhém poločase soupeř zrychlil hru, prostřídal a přidal kvalitu. My jsme se dostávali pod tlak a nedokázali jsme s Budějovicemi držet krok. Projevilo se i to, že kluci jako Doumbia a Kovernikov neměli dlouho zápasové vytížení. Mrzí nás, že jsme nepostoupili. Na druhou stranu to byla super konfrontace s prvoligovým soupeřem. Dlouho jsme hráli vyrovnanou partii a ke konci se rvali o prodloužení. Bohužel se to nepovedlo," přidal posmutnělý šéf Šebrleho, Fábryho, Faleyeho a spol.

V pátek hraje jeho tým přípravu proti Bohemians 1905 a po repre pauze ho čeká výjezd na půdu lépe postaveného Varnsdorfu.

Zdroj: fkdukla.cz