eFotbal

Na Hané usazený Macík: Věřím, že mužstvo, které se letos poskládalo, má šanci na to, aby udělalo nějaký úspěch

Na Hané usazený Macík: Věřím, že mužstvo, které se letos poskládalo, má šanci na to, aby udělalo nějaký úspěch
Na Hané usazený Macík: Věřím, že mužstvo, které se letos poskládalo, má šanci na to, aby udělalo nějaký úspěchFlashscore
Sigma sice v Rakousku nestačila na Galatasaray Istanbul (0:2), nicméně herně vyloženě nezklamala a Gomis, Akgün, Muslera a spol. rozhodli o svém triumfu až v posledních třiceti minutách.
Reklama
Reklama

Kompletních 90 minut hájil tři tyče hanáckého výběru Matúš Macík. "Náš výkon byl podle mě výborný v prvním poločase. Před kluky klobouk dolů, předvedli perfektní výkon. Hráli jsme s Galatasaray prakticky vyrovnanou partii. Dařily se nám věci, které trénujeme. Naše příprava už není jen o běhání a kondiční přípravě, zařazujeme do ní prvky, které chceme přenést do ligy. Myslím, že tohle se nám první poločas dařilo," poodhalil své dojmy zkušený slovenský brankář, jehož slova nabídl web sigmafotbal.cz.

Po změně stran už se však mistička vah převážila na stranu papírového favorita. "Po změně stran Galatasaray trochu přidal. Jeho hráči začali hrát. Bylo to o tom, kdo dá gól. Oni si vypracovali nějaké šance a dali dva góly. My jsme si v první půli vytvořili jednu, dvě šance, které mohly skončit gólem, ale bohužel. Nepodařilo se," doplnil devětadvacetiletý strážce svatyně, jenž byl během letní přestávky skloňován s brankářským postem ve Slovanu Bratislava.

Generálka na Fortuna:ligu proběhne v pátek proti tureckému Sivassporu, se kterým se Sigma utká v rakouském Lafnitzu. "Ještě máme nějaký čas. Před námi jsou ještě necelé dva týdny. Máme prakticky celý týden soustředění v Rakousku, čeká nás generálka… Jsou ještě věci, které chceme zlepšit. Máme na čem pracovat. Každý den se tomu věnujeme. Věřím, že mužstvo, které se letos poskládalo, má šanci na to, aby udělalo nějaký úspěch," zavěštil si na stránkách sigmafotbal.cz spoluhráč Vraštila, Jemelky, Chvátala či Breiteho.

Jak pokračují práce na svatostánku, který bude domovinou Votroků?

Zdroj: sigmafotbal.cz