eFotbal

Na Horejše, Guľu ani Látala to nevypadá. V Ostravě by měl brzy velet trenérský tandem Hapal - Kováč

Na Horejše, Guľu ani Látala to nevypadá. V Ostravě by měl brzy velet trenérský tandem Hapal - Kováč
Na Horejše, Guľu ani Látala to nevypadá. V Ostravě by měl brzy velet trenérský tandem Hapal - KováčFlashscore
To, že by Tomáš Galásek (49) vedl jako hlavní kouč Baník také v nadcházejícím soutěžním ročníku 2022/2023, se v tuto chvíli nezdá příliš pravděpodobné. Tím spíš poté, jak si zatím vede jeho slezský soubor v nadstavbové části.
Reklama
Reklama

Aktuální podle všeho není ani dlouhodobě vysněný cíl Ostravy Pavel Vrba (58), jehož kontrakt ve Spartě běží až do června 2023. Momentálně pátý tým Fortuna:ligy si podle všeho bude muset na bývalého asistenta Františka Komňackého z poslední mistrovské sezony ještě počkat.

Jak informoval Deník Sport, Laštůvku, Fleišmana, Tetoura a spol. by mohl od léta vést Pavel Hapal (52), který má být s vedením Baníku ponořen do jednání nejhlouběji ze všech možných kandidátů, mezi které lze počítat i Adriana Guľu, Radoslava Látala či Davida Horejše.

Na Bazalech se vše rýsuje tak, že by měl ostřílený stratég dostat od majitele Václava Brabce tříletý kontrakt do června 2025, s tím, že asistovat by mu měl někdejší vůdce Opavy Radoslav Kováč (42).

"Lhát vám nebudu, mohu potvrdit, že jsme s panem Brabcem seděli. Myslím, že to ani není nikterak tajná informace," citoval server isport.blesk.cz slova někdejšího kouče slovenské reprezentace, jenž jednal nejen s vlastníkem, ale i s výkonným ředitelem Michalem Bělákem.

Rodák z Kroměříže má ve svém trenérském životopise i Žilinu, Zlín, Nitru, Mladou Boleslav, Zaglebie Lubin, Senicu, Spartu či národní tým Slovenska. V Baníku už působil v letech 2005 - 2006, což by znamenalo návrat po 16 letech.

Exolomoucký Hála dlouho bez klubové přípravy nezůstal. Pod křídla si ho vzal jeho zelenobílý obdivovatel z Vršovic

Zdroj: isport.blesk.cz