eFotbal

Na Julisce si dlouhodobě plácli s pěti dejvickými odchovanci, Dukla to považuje za velký úspěch...

Na Julisce si dlouhodobě plácli s pěti dejvickými odchovanci, Dukla to považuje za velký úspěch...
Na Julisce si dlouhodobě plácli s pěti dejvickými odchovanci, Dukla to považuje za velký úspěch...Flashscore
Dukla si v generálce na start druholigové sezony bezpečně poradila s Teplicemi (4:1), které budou zdá se marné také v nadcházejícím ročníku Fortuna:ligy.
Reklama
Reklama

Petra Radu potěšili zejména autoři branek Červenka, Holiš, Piroch a Kozel, nicméně první podzimní kolo proti Líšni, která má za sebou cennou výhru se Slavií, bude podle jeho slov úplně o něčem jiném...

"Zvítězili jsme, nemůžeme z toho ale dělat žádnou velkou vědu. Každé vítězství je ale důležité. Doufám jen, že si to přeneseme do mistrovských zápasů. Je to příjemné vyhrát, ale tady opravdu ještě o nic nejde. V zápase s Líšní to bude důležité, tam nám to takhle musí vyjít. Líšeň zápas určitě sledovala, naše rozestavení a jak jsme to poskládali. V ligovém zápasu může na hráče přijít nervozita nebo větší tlak, takže se pak hraje jinak. V přípravě jsme odehráli zápasy skoro jenom s týmy z první ligy, hrát proti nim je velká motivace. My jsme v přípravě vyzkoušeli hodně hráčů, z béčka, z juniorky i z dorostu, ale v lize bude ten tlak větší. Výsledky v přípravě rozhodně nejsou to, co je na prvním místě. Ale jsou důležité pro sebevědomí hráčů," uvedl po skalpu souboru Jiřího Jarošíka dnes již bývalý kouč Jablonce.

Součástí dejvické značky budou v nadcházející soutěžní sezoně i tři mladíci z akademie, a sice Jakub Uhlíř (20), Jakub Hodek (20) a Filip Matoušek (21), kteří na Julisce podepsali smlouvy.

Další dvě perspektivní tváře David Ludvíček (20) a Jakub Jeřábek (21) podepsaly víceleté kontrakty také, jen budou zapůjčeni jinde, s tím, že prvně jmenovaného čeká mise ve Varnsdorfu.

"Takto velký počet hráčů z naší akademie vstupující najednou do profesionálního fotbalu je velkým úspěchem našeho klubu a ukazuje na skvělou práci trenérů našich mládežnických mužstev a B týmu," pochválila se Dukla na svých oficiálních stránkách.

Rada, Vepřek, Kováč, Nešpor, Papadopulos – i na tato jména se můžeme nově těšit v nadcházejícím ročníku Fortuna Národní Ligy

Zdroj: fkdukla.cz