eFotbal

Na standardkách pracujeme, chceme v tomhle směru být úspěšní, přiznal plzeňský Horváth

Na standardkách pracujeme, chceme v tomhle směru být úspěšní, přiznal plzeňský Horváth
Na standardkách pracujeme, chceme v tomhle směru být úspěšní, přiznal plzeňský HorváthFlashscore
Plzeňští mají za sebou první přípravný střet rakouského soustředění. Proti rumunskému celku Sepsi, který před pár dny přehrál jak Ufu, tak Krasnodar, si připsali remízu 1:1.
Reklama
Reklama

V první půli přitom mohla Viktoria nastřílet mnohem více, než jen jednu branku. "Vytvořili jsme si dostatek šancí, dali jsme pěknou branku a další jsme bohužel nevyužili," krčil rameny asistent Viktorie Pavel Horváth.

"Pak jsme dostali výjimečný gól od jejich hráče, který zahrál standardní situaci neočekávaně. U ní se nám zranil Jindra Staněk, takže to bylo dvojnásobně nepříjemné," přiznal na webu fcviktoria.cz nejbližší spolupracovník Michala Bílka.

Jedinou trefu Viktorie zaznamenal Jean-David Beauguel a stalo se tak po rychle rozehraném rohovém kopu. "Vyšla nám standardka. Pracujeme na nich, protože je to velká součást zakončení akcí. Je pravděpodobné, že z nich můžete být nebezpeční v útočné fázi. Jsme rádi, že jsme se po ní prosadili. Chceme v tomhle směru být úspěšní," avizoval na stránkách fcviktoria.cz Horváth.

Západočeši půjdou opět do akce v pondělí, kdy je prověří ruská Ufa. "Mám radši, když se hrají zápasy. Doteď jsme toho měli dost, teď už snad budou tréninky lehčí. Musíme to vyladit, liga a poháry se blíží. Věřím, že to naladíme dobře a výkony budou lepší a lepší," uzavřela stálice defenzivní řady Lukáš Hejda.

V rodinné bitvě Jarolímů pokořil otec syna, Škoda, Mešanovič a spol. rozstříleli Ústí, Plzeň v Rakousku začala remízou

 Zdroj: fcviktoria.cz