eFotbal

Na Stínadlech se posilovala ofenzivní řada. Kteří 2 cizinci by měli u Sklářů prokázat své schopnosti?

Na Stínadlech se posilovala ofenzivní řada. Kteří 2 cizinci by měli u Sklářů prokázat své schopnosti?
Na Stínadlech se posilovala ofenzivní řada. Kteří 2 cizinci by měli u Sklářů prokázat své schopnosti?Flashscore
Samotný závěr domácího přestupového okna přivál na teplická Stínadla dvě nová akvizice ze zahraničí, konkrétně z Peru a z Francie.
Reklama
Reklama

Součástí severočeské družiny je nově dvaadvacetiletý peruánský forvard Matías Succar, jenž se přesunul do žlutomodrých barev z rakouského LASK Linec-

V Teplicích je na ročním hostování s opcí na přestup. "Jde o talentovaného útočníka, který už se zabydlel v Evropě a měl by u nás prokázat své schopnosti," citoval web fkteplice.cz slova ředitele Rudolfa Řepky.

Kromě něj dorazil také sedmadvacetiletý francouzsko-guinejský křídelník Amadou Diallo, jenž naposledy působil v ázerbajdžánském mužstvu Sabah FK.

Univerzál s minulostí v monacké mládeži může nastupovat na více postech, ale s mužstvem Radima Kučery ještě netrénuje. "K týmu se připojí v následujících dnech, kvůli dodržení všech covidových nařízení," přidal Řepka.

Ve hře by navíc mohla být ještě jedna akvizice. "Prioritou bylo přivést alespoň dvě posily, abychom zvýšili kvalitu našeho kádru, ale stále pracujeme a snažíme se dotáhnout ještě nějaký příchod. Uvidíme, jestli se nám to podaří do středečního konce přestupů," zakončil teplický funkcionář, jenž doplnil, že měl klub rozjednáno několik variant.

Tvrdík kritizuje organizaci v národním týmu: Hráči se vrátí ve 3,30 z Karviné a už v 9 se mají hlásit na srazu!

Zdroj: fkteplice.cz