eFotbal

Na Střelnici hledají i nové stopery. Jejich radar zahrnuje oporu Zlína i náhradníka Augsburgu

Na Střelnici hledají i nové stopery. Jejich radar zahrnuje oporu Zlína i náhradníka Augsburgu
Na Střelnici hledají i nové stopery. Jejich radar zahrnuje oporu Zlína i náhradníka AugsburguFlashscore
Pokud jde o jabloneckou družinu Petra Rady, v nejbližší době by ji mohli opustit například Ivan Schranz, Dominik Pleštil či Jan Chramosta, kolem něhož krouží zlínští Ševci.
Reklama
Reklama

Srdeční klub Miroslava Pelty by však měl před Evropskou konfederační ligou také nakupovat a jedním z hráčů, který je spojován s příchodem na Střelnici, je dvaadvacetiletý francouzský středopolař s cenovkou 200 tisíc eur Christ Tiéhi, jemuž se zřejmě nebude chtít hrát s Opavou pouze druhá liga.

Momentálně třetí tým Fortuna:liga určitě posílí také v defenzivní řadě a v hledáčku má hráče jak z tuzemské soutěže, tak z bundesligy.

Na jabloneckém radaru se nalézá osmadvacetiletý stoper Zlína s minulostí v Brně, Jihlavě i Bohemians 1905 Petr Buchta, o něhož má zájem vzhledem ke konstantním výkonům hned několik zdejších prvoligových značek.

Severočeské vedení však údajně láká také o pět let staršího exreprezentanta Marka Suchého, jenž má za sebou již dva nepovedené německé roky v Augsburgu a jeho setrvání u našich západních sousedů by bylo obřím překvapením. I když je někdejší hráč Spartaku Moskva či Basileje odchovancem Slavie, ta by po něm po více než dekádě sáhnout nemusela. A protože Jablonec dokáže přivést i velká jména a není od metropole až tolik vzdálen, je třeba s ním určitě počítat.

P.S.: Jak jsme vás informovali v první polovině čtvrtečního dne, Jablonec láká na Střelnici také rychlíka Malínského, jehož má Slavia momentálně odloženého v Mladé Boleslavi.

První muž Jablonce ukázal obchodního ducha, měl by dostat jak Zeleného, tak Malínského

Zdroj: isport.blesk.cz