eFotbal

Na takhle krátkém turnaji je na prvním místě tým, ale v určité míře kouká člověk i na sebe, přiznává Kušej

Na takhle krátkém turnaji je na prvním místě tým, ale v určité míře kouká člověk i na sebe, přiznává Kušej
Na takhle krátkém turnaji je na prvním místě tým, ale v určité míře kouká člověk i na sebe, přiznává KušejFlashscore
Osmadvacátá epizoda podcastu Livesport Daily vám vtáhne na čtrnáct minut do světa třiadvacetiletého křídelníka Vasila Kušeje, jenž patří Mladé Boleslavi, ale za pár týdnů už to platit nemusí. Bývalý hráč Drážďan se mimo jiné rozpovídal i o tom, jak moc sledují "lvíčata" zprávy a komentáře, kdo z protihráčů na něj udělal na probíhajícím šampionátu největší dojem či jaký má názor na herní projev mužstva, jemuž velí Jan Suchopárek.
Reklama
Reklama

Kometa ligového jara na sebe upozorňuje výbornými výkony i na malém Euru. Aktivní Vasil Kušej pořádně provětral obrany Anglie i Německa a teď se se spoluhráči připravuje na večerní zápas proti Izraeli. Právě ten rozhodne o tom, zda tým trenéra Jana Suchopárka postoupí do čtvrtfinále.

 "Nikdo od nás před turnajem nic nečekal, všichni nás odepisovali. Odsuzovali nominaci a říkali, že tady nemáme co dělat. Teď jsme ale porazili úřadující mistry Evropy a jsme ve hře o postup. Všichni nám najednou fandí a drží nám palce, takže věřím, že zvládneme postoupit," říká Vasil Kušej.

Ofenzivnímu hráči Mladé Boleslavi v posledních týdnech roste cenovka závratným tempem a o svoji budoucnost hraje i na evropském šampionátu. "Na takhle krátkém turnaji je na prvním místě samozřejmě tým, ale v určité míře kouká člověk i na sebe. Přemýšlíte nad tím, že když se vám povede nějaký zápas, tak pomůžete týmu, ale zároveň i své budoucnosti. V tuhle chvíli mě ale zajímá jen postup ze skupiny," dodává. 

V aktuální epizodě podcastu Livesport Daily jsme také řešili:

Jak moc sledují hráči během Eura zprávy a komentáře?

Kdo z hvězdných protihráčů udělal na Kušeje zatím největší dojem?

Co říká na herní projev českého týmu?

Jak bojuje s neproměňováním šancí?

Nový díl Livesport Daily najdete i na dalších oblíbených podcastových platformách – Apple Podcasts a Google Podcasts.