eFotbal

Nabídka může přijít klidně za pět minut dvanáct, informuje známý novinář o přestupu Ronalda

Nabídka může přijít klidně za pět minut dvanáct, informuje známý novinář o přestupu Ronalda
Nabídka může přijít klidně za pět minut dvanáct, informuje známý novinář o přestupu RonaldaFlashscore
Přestupový odborník Fabrizio Romano informuje fanoušky, aby se nedivili, kdyby se Cristiano Ronaldo pakoval z Old Trafford klidně v poslední přestupový den.
Reklama
Reklama

Jednání jsou náročná, kolikrát zdlouhavá, a zejména v případě světoznámé značky CR7 je nutné vyřešit i mnohá autorská práva. Nic z toho však nemění skutečnost, že si slavný Portugalec přeje Old Trafford opustit a jeho agent nebude mít klid, dokud hráčovy tužby nenaplní.

„Jorge Mendes už tři měsíce usilovně pracuje na tom, aby Ronaldovi zařídil nový domov. Manchester United původně nechtěl svůj klenot pustit, ale nyní přiznává, že jej možná bude lepší nechat jít, než aby v kabině trpěl nářky věčně nespokojeného hráče,“ informoval Romano na svých sociálních sítích.

„Ronaldovou prioritou od samotného začátku přestupového období bylo opustit Manchester. Jeho agent Jorge Mendes na tom usilovně pracuje. Vůbec není vyloučeno, že by ten přestup nemohl přijít klidně v poslední přestupový den,“ dodal Romano.

Protože jsou United momentálně bez Ligy mistrů, nemůže tak Ronaldo nadále v nejvyšší evropské soutěži rozšiřovat svůj střelecký rekord. Na náladě portugalskému útočníkovi rozhodně nepomáhá ani to, že ďáblové vstoupili do nové sezony dvěma porážkami, které odkazují na pokračující uvadající formu. Kdyby se sečetly body ze všech zápasů Premier League v roce 2022, bojovali by United o udržení. Což je pro klub s takovým kádrem a takovou historií nepřijatelná věc.

Zdroj: Fabrizio Romano