eFotbal

Navážou Češi na výhru nad Skotskem? Experti jsou opatrní, padnou nejméně dva góly, sudí vytasí i žluté karty

Navážou Češi na výhru nad Skotskem? Experti jsou opatrní, padnou nejméně dva góly, sudí vytasí i žluté karty
Navážou Češi na výhru nad Skotskem? Experti jsou opatrní, padnou nejméně dva góly, sudí vytasí i žluté kartyFlashscore
Nastartuje vítězství nad Skotskem české fotbalisty k úspěchu i v páteční bitvě s Chorvatskem? Fanoušci i experti jsou opatrní, protože se týmu kouče Jaroslava Šilhavého postaví vicemistři světa. Ti jsou pod tlakem, neboť v prvním duelu šampionátu podlehli Anglii a potřebují proto bodovat.
Reklama
Reklama

 „69 % sázek jde na výhru Chorvatů s kurzem 2,17:1, na Česko sází 21 % lidí s kurzem 3,56:1 a 10 % tiketů má remízu v kurzu 3,32,“ prozrazuje před výkopem rozložení sil v podobě vsazených tiketů Markéta Světlíková, mluvčí Chance.

Tipéři v tomto případě nepotvrzují, že jsou Češi patrioty. Tentokrát prostě více věří soupeři. Nic na tom nemění fakt, že jsou Modrič a spol. tak trochu za zenitem a po šampionátu nejspíš čeká Chorvaty generační obměna.„Hodně se sází na to, že v utkání padnou nejméně dvě branky (1,41:1), že každý z týmů dá v utkání nejméně jeden gól (1,87:1) či výsledek utkání bez remízy - výhra Chorvatska (1,56:1),“ uvádí Světlíková.

Bookmakeři se domnívají, že na rozdíl od duelu Česka se Skotskem, kdy se hrálo bez žlutých karet, tentokrát bude arbitr tasit nějaké ty kartónky. Pro žlutou kartu si dojde nejspíše Ćaleta-Car, Vrsaljko (oba kurz 4:1) nebo třeba Vida. „Z českých fotbalistů pak jsou ohledně žluté karty hlavními aspiranty Darida nebo Souček s kurzem 4,5:1. Červenou bychom na základě kurzu 5:1 podle sázkových expertů vidět neměli,“ hlásí Světlíková.Chance za prvních šest dní EURO eviduje náběry přes 75 milionů korun.