eFotbal

Návrat známého jména, vítěz Serie A či kouč PSG. Kdo se může stát nástupcem Zidana?

Návrat známého jména, vítěz Serie A či kouč PSG. Kdo se může stát nástupcem Zidana?
Návrat známého jména, vítěz Serie A či kouč PSG. Kdo se může stát nástupcem Zidana?Flashscore
Zinedine Zidane v odpoledních hodinách potvrdil, že rezignuje na post trenéra Realu Madrid. Bílý balet se tak musí začít zajímat o jeho nástupce. Která jména se skloňují v souvislosti s příchodem na Estadio Santiago Bernabeu, respektive Estadio Alfredo di Stefano?
Reklama
Reklama
Raúl

Klubová legenda a miláček fanoušků Raúl vede úspěšně B tým Realu Madrid. Z Realu Madrid Castilla byl kdysi povýšen do A týmu i Zinedne Zidane a Bílému baletu to přineslo řadu úspěchů. Raúl zná prostředí klubu velmi dobře, měl by velkou podporu fanoušků a respekt všech hráčů týmu. Legendární útočník sice nemá moc trenérských zkušeností, ty ale neměl ani Zinedine Zidane...

Mauricio Pochettino

Argentinský trenér v zimě převzal tým Paris Saint-Germain po odvolaném Thomasovi Tuchelovi, nedokázal však s týmem vyhrát francouzskou Ligue 1 ani Ligu mistrů. A píše se, že by Pochettino mohl v Parku princů skončit už po půl roce. Podle některých médií je právě argentinský kouč priorita vedení Realu Madrid, o jeho návrat stojí ale i v Tottenhamu. Stále ovšem platí, že je Pochettino trenérem PSG.

Carlo Ancelotti

Ital Carlo Ancelotti zažil ve své kariéře několik velkých úspěchů a dva krásné roky strávil i v Realu Madrid. V ročníku 2013/14 dovedl Bílý balet k La Decimě neboli k desátému titulu v Lize mistrů. Asistenta mu mimochodem dělal Zinedine Zidane. Legendární kouč momentálně vede Everton, v případě nabídky Realu by ale nejspíše byl ochotný smlouvu s Toffees rozvázat. Blíží se velký návrat oblíbence fanoušků?

Antonio Conte

Domácí ligu vyhrál s Juventusem i s Chelsea, v minulosti vedl i italskou reprezentaci. Poslední dvě sezóny strávil ale Conte na lavičce Interu Milán a v právě uplynulé sezóně dovedl Nerazzuri k titulu v Serii A a prvnímu Scudettu od roku 2010. Po oslavách se ale nedohodl s vedením Interu na budoucí filosofii klubu a podle všeho Milán opouští. Od příští sezóny by ale mohl šéfovat Modričovi, Benzemovi, Ramosovi a spol.