eFotbal

Nečekané volání z Paříže? Mocipán PSG Al-Khelaifi si usmyslel, že v létě přivede…

Nečekané volání z Paříže? Mocipán PSG Al-Khelaifi si usmyslel, že v létě přivede…
Nečekané volání z Paříže? Mocipán PSG Al-Khelaifi si usmyslel, že v létě přivede…Flashscore
Konec francouzského útočníka Kyliana Mbappého v Parku Princů je již bráno jako hotová věc, ačkoliv vedení PSG ještě podniká kroky, jak tento stav zvrátit. Vedení si však uvědomuje, že s největší pravděpodobností o svého kanonýra přijde, proto za něj hledá adekvátní náhradu. Jmen již bylo označeno několik, nově přibyl i polský legionář Robert Lewandowski.
Reklama
Reklama

Bavorský gigant větří, že letní nájezdy případných zájemců bude asi náročné odrazit. Dosud nebylo žádným tajemstvím, že Real Madrid na Lewandowskiho už před pár týdny ukázal a také samotný hráč by se prý této výzvě rozhodně nebránil. Nyní je ve hře ale další velkoklub, který se také často neodmítá.

Pařížský celek aktuálně vládnoucí pevnou rukou Ligue 1 to zřejmě myslí vážně, neboť podle listu Marca již zámožný šej a majitel PSG Nasser Al-Khelaifi rozhodil sítě, jestli je vůbec možné hráče ukořistit za rozumnou cenu.

Třiatřicetiletý kanonýr se těší skvělé formě a aktuálně vládne tabulce střelců v letošním ročníku Bundesligy s osmadvaceti přesnými zásahy. Polskému reprezentantovi ale v červnu příštího roku končí v Allianz Aréněn smlouva, proto se očekává, že by v létě mohl měnit klubové barvy. PSG věří, že by na jeho odlovení mohlo stačit 35 milionů eur.

Zdroj: marca.com