eFotbal

Nechtěný Bassey už nabral směr Budapešť. Z hlediska rozvoje by teď prý byla nejlepší norská Eliteserien

Nechtěný Bassey už nabral směr Budapešť. Z hlediska rozvoje by teď prý byla nejlepší norská Eliteserien
Nechtěný Bassey už nabral směr Budapešť. Z hlediska rozvoje by teď prý byla nejlepší norská EliteserienFlashscore
Fortune Bassey nakonec nebude působit ani v plzeňské rezervě. Po vzájemné dohodě došlo k předčasnému ukončení hostování a ofenzivní hráč se vrací do svého kmenového Ferencvárose Budapešť.
Reklama
Reklama

Poté, co se minulý měsíc čtyřiadvacetiletý forvard nevešel do nominace trenérského štábu na herní soustředění ve Španělsku, se začal připravovat s třetiligovou viktoriánskou rezervou, ale i tomu už je konec.

"Nyní došlo k dohodě o ukončení hostování a hráč se s okamžitou platností vrací nazpět do Ferencvárose,“ informoval na webu fcviktoria.cz sportovní ředitel obhájce titulu Daniel Kolář.

Nigerijcův agent ze Stig Football Managementu Jiří Petr k tomu doplnil, že oba kluby vyšly vstříc zájmům samotného hráče a to, zda v Budapešti zůstane pro jaro, nebo bude někam znovu zapůjčen, se bude řešit v nadcházejících týdnech.

Protože však může být fotbalista během jednoho soutěžního ročníku registrován maximálně ve dvou klubech, v úvahu připadají pouze soutěže, v nichž na jaře začne nová sezona, čili například severské země jako Allsvenskan či Eliteserien.

V takovém případě by ještě bylo na vyjednávání dost času. "Primárně přichází do úvahy Norsko, které by bylo nejlepší z hlediska rozvoje hráče," potvrdil manažer pro sport.cz.

Rychlík, jehož současná tržní cena se pohybuje podle transfermarkt.com okolo 17 milionů korun a který dříve prošel také Dynamem, Vlašimí či Ústí nad Labem, sehrál poslední soutěžní zápas již v listopadu loňského roku.

Hlad po prvoligovém slovenském fotbale neexistuje. Návštěvnost prvního jarního kola byla tragická...