eFotbal

Nějaký malý blok tam je, ale myslím, že by to mohlo být všechno v pohodě, hlásí z Portugalska Schranz

Nějaký malý blok tam je, ale myslím, že by to mohlo být všechno v pohodě, hlásí z Portugalska Schranz
Nějaký malý blok tam je, ale myslím, že by to mohlo být všechno v pohodě, hlásí z Portugalska SchranzFlashscore
Sešívanému "S" se po čtyřech měsících absence vrací zkušený ofenzivní hráč Ivan Schranz, jenž odehrál na podzim ve FORTUNA:LIZE i kvůli prasklině spánkové kosti, očnice i šestého obratle pouhých 303 minut čistého času, které přetavil ve dvě branky.
Reklama
Reklama

Šla rekonvalescence podle plánu? "Možná prvních deset dní bylo náročných, bolela mě hlava. Pak už bylo nutné dodržet nošení límce, což šlo. Podzim skončil dřív kvůli mistrovství. To mi pomohlo. Když jsem sundal límec, tak zbývala už jen dvě kola. Pak byla dlouhá pauza, kdy jsem to mohl docvičit a tělo zregenerovat. Časově to dobře vyšlo a nepřišel jsem o tak velkou část sezony. Všechno šlo podle plánu. Stačilo vydržet, dát tomu čas a už jsem tady," hlásil webem slavia.cz citovaný reprezentant Slovenska.

V portugalském Algarve už se ho týkala i výsledkově zvládnutá příprava proti Servette Ženeva. Stanovil si pro nynější kemp nějaký osobní cíl? "Chci se co nejrychleji adaptovat na tréninkový proces. Doma jsem toho hodně odběhal, ale být tu s kluky na hřišti je něco trochu jiného. Chce to čas. Máme tu skvělé podmínky. Chci toho co nejvíc odtrénovat, dostat se do pohody a formy. To je můj osobní cíl," ozřejmil bývalý rychlík Dukly, Českých Budějovic či Jablonce.

Cítí na sobě ještě nějaké limity? "Začátky bývají dost o hlavě. Je potřeba si zvyknout. Nějaký malý blok tam je, ale myslím, že by to mohlo být všechno v pohodě. Absolvoval jsem více méně všechno kromě toho jednoho zápasu s Hradcem. Věřím, že všechno je v pořádku, jsem strašně rád, že tu jsem," liboval si kolega Usora, Tecla, Jurečky a spol.

Z pohárové Evropy už je úřadující vicemistr české ligy venku, nicméně pořád má šanci získat hned dvě trofeje a myšlenky na případný double nejsou od věci. "Máme před sebou dvě soutěže, na které se můžeme koncentrovat. Třeba budeme mít zase víc sil v lize. Bylo to vždycky super moct si zahrát zápasy v Evropě i na jaře. Ale je to šestý rok, kdy jsme se dostali do skupiny za sebou, tak se o to budoucí rok pokusíme znova," navnadil sešívané publikum Schranz.

Hapal v Ostravě předělává Buchtu na středového hráče. Lajna na okraji hřiště ho prý trochu limituje...