eFotbal

Nejde jen o ostřílenou posilu z Bohemians. Na Julisce dotahují i příchod tohoto prostějovského záložníka...

Nejde jen o ostřílenou posilu z Bohemians. Na Julisce dotahují i příchod tohoto prostějovského záložníka...
Nejde jen o ostřílenou posilu z Bohemians. Na Julisce dotahují i příchod tohoto prostějovského záložníka...Flashscore
Příbram, Písek, Sparta B, Velvary, Chrudim, Admira Praha, Vysočina Jihlava i SILON Táborsko. Toť soupeři, s nimiž se utká Dukla Praha v rámci právě započaté zimní přípravy.
Reklama
Reklama

Hlavní trenér dejvické značky Petr Rada přivítal v tréninku několik hráčů z mládežnických mužstev Dukly včetně ofenzivního záložníka či útočníka Filipa Špatenky.

Úvodní přípravné jednotky v roce 2023 se účastnili také dva borci odjinud, jejichž příchody se teprve dotahují. Konkrétně jde o třicetiletého Daniela Krcha z Bohemians Praha 1905 a Michala Zapletala z Prostějova.

"U obou hráčů dotahujeme jednání o jejich působení," píše se na webu fkdukla.cz.

Pro čtyřiadvacetiletého středopolaře se jedná o první přestup v jeho kariéře, jíž dosud strávil vyjma krátkého hostování v Líšni výhradně na Hané.

V právě probíhajícím ročníku F:NL zasáhl do 12 zápasů, s tím, že v základní sestavě 1. SK figuroval jen pětkrát a na své konto si připsal dva přesné zásahy.

Jestlipak si pod taktovkou zkušeného Rady na Julisce polepší?

Funkcionářské změny v Dukle? Pázler povyšuje, Šrámek za pár týdnů zapluje do struktur SlavieKrch se po necelé dekádě loučí s Ďolíčkem, metropoli ovšem neopouští. Rada ho nalákal na Julisku