eFotbal

Nejlepší pralesní posila historie? Tento anglický klub si pořídil za 5 liber start legendárního Brazilce Carlose...

Nejlepší pralesní posila historie? Tento anglický klub si pořídil za 5 liber start legendárního Brazilce Carlose...
Nejlepší pralesní posila historie? Tento anglický klub si pořídil za 5 liber start legendárního Brazilce Carlose...Flashscore
Charitativní organizace Football Beyond Borders, která pomáhá sociálně znevýhodněným dětem a náctiletým, uspořádala aukci, v níž si kluby za poplatek 5 liber mohly v internetové aukční síni eBay zahrát o příchod legendárního brazilského beka Roberta Carlose (48).
Reklama
Reklama

Los nakonec ukázal na anglický amatérský celek Bull in the Barne United, který sídlí na periferii šedesátitisícového města Shrewsbury.

Tým, který odkazuje na oblíbený bar jeho hráčů, to označil za "nejlepší pralesní přestup fotbalové historie". "Roberto Carlos je jednou z legend, které inspirovaly miliony mladíků po celém světě. Když jsem se dozvěděl o tom, že si za náš tým zahraje, nemohl jsem tomu uvěřit," citoval server seznamzpravy.cz slova trenéra a brankáře v jedné osobě Eda Spellera.

"Nevím, co Carlos obvykle konzumuje po zápase, ale řekl bych, že to určitě nebude naše pivo, klobása a hranolky," přidal forvard Matt Brown, jehož slova nabídl web seznamzpravy.cz.

A co první dojmy samotného mistra světa, který by si měl zahrát za vítězný klub jako střídající žolík v průběhu tohoto jara? "Ohromně se těším na svůj start ve Shrewsbury. Slyšel jsem, že týmu během sezony chyběli někteří hráči, tak s tím rád pomůžu. Doufám, že si to společně s hráči i fanoušky náležitě užijeme," zakončil na seznamzpravy.cz trojnásobný vítěz Ligy mistrů i LaLigy.

Bývalý trenér Anži Machačkala či Sivassporu, který nastoupil za svou rodnou zemi do 125 soutěžních duelů, v minulosti kopal za Palmeiras, Inter Milán, real Madrid, Fenerbahce Istanbul či Corinthinas a s kariérou se definitivně rozloučil v rámci indické Super League před sedmi lety.

Vydá špičkový trenér za 3 vynikající hráče?

Zdroj: seznamzpravy.cz