eFotbal

Nemalá pocta pro letní posilu Bayeru! Hložek se dostal na stejnou úroveň jako Adeyemi nebo Camavinga

Nemalá pocta pro letní posilu Bayeru! Hložek se dostal na stejnou úroveň jako Adeyemi nebo Camavinga
Nemalá pocta pro letní posilu Bayeru! Hložek se dostal na stejnou úroveň jako Adeyemi nebo CamavingaFlashscore
Známá americká tisková agentura Associated press (AP) sestavila žebříček deseti nejzajímavějších mladíků, kteří by mohli být před rozjezdem TOP 5 evropských lig dostatečně vidět.
Reklama
Reklama

A své místo má na listu také exsparťan Adama Hložek, který už pár týdnů patří Bayeru Leverkusen, za který se střelecky prosadil již při své soutěžní premiéře proti Elversbergu.

"Leverkusen se při návratu do Champions League bude spoléhat na český útok. Adam jde ve stopách Patrika Schicka, který také začal kariéru ve Spartě. Hložek je skvělý útočník, který může působit i na křídle a dobře doplňovat svého kolegu z repre," zaznělo na stránkách v New Yorku sídlící tiskové agentury, která byla založená již v roce 1846.

Kromě čerstvě dvacetiletého ofenzivního univerzála, za něhož Bayer vysázel na letenský stůl přibližně půl miliardy korun a který může v bundeslize debutovat již první srpnovou sobotu ve velkém šlágru proti Borussii Dortmund, se mezi deseti vyvolenými nalézají také zástupci Lyonu, Paris Saint-Germain, Salernitany, Juventusu, Realu, San Sebastianu, Aston Villy, Liverpoolu a Dortmundu.

Konkrétně jde o jména Rayan Cherki, Hugo Ekitike, Lorenzo Pirola, Nicolo Rovella, Eduardo Camavinga, Mohamed-Ali Cho, Carney Chukwuemeka, Harvey Elliot a Karim Adeyemi.

Exsparťan Dúbravka zatím netuší, jestli si v Newcastlu udrží pozici jedničky. Jak komentuje zájem Leicesteru CIty?

Zdroj: AP