eFotbal

Neměl by si Pavelka otevřít věšteckou kancelář? Jeho sen se totiž na Letné přetavil ve skutečnost...

Neměl by si Pavelka otevřít věšteckou kancelář? Jeho sen se totiž na Letné přetavil ve skutečnost...
Neměl by si Pavelka otevřít věšteckou kancelář? Jeho sen se totiž na Letné přetavil ve skutečnost...Flashscore
Na čtvrtý gól v ligové sezoně dosáhl Adam Hložek v 93. minutě a v rámci střetu s Mladou Boleslaví šlo o mimořádně důležitý přesný zásah.
Reklama
Reklama

Devatenáctiletý teenager tak dokonale realizoval sen, který se v noci ze soboty na neděli zdál jeho spoluhráči Davidu Pavelkovi, jenž mu zápis do střelecké listiny po delším časovém úseku bez branky předpověděl...

"Musím říct, že David Pavelka to v den zápasu tak trochu předpověděl. Když jsme měli ráno rozcvičku, říkal, že se mu zdálo o tom, že vyhrajeme a že dám gól. Obojí se splnilo," usmíval se klient Pavla Pasky, jehož slova nabídl web sparta.cz.

"Báječný pocit rozhodnout v poslední minutě. Gól přišel ve správný čas. Jsem rád, že jsme získali tři body. Vždycky věřím, že tam gól dotlačíme. I Boleslav měla šance, díky skvělým zákrokům Florina i díky štěstí jsme to zvládli s nulou a nakonec ještě vyhráli," ulevilo se kolegovi Pulkrava, Drchala, Minčeva a spol.

Sympatickému výkonu proti Lyonu (3:4) se však jeho chlebodárce v závěru víkendu nepřiblížil. "Může to být i tím, že jsme měli jenom dva dny bez zápasu a třetí den už jsme hráli. Hrozně náročné. Vítězství nám dodá sebevědomí, když vyhrajeme takhle v poslední minutě," zakončil na sparta.cz nejdražší sparťan současnosti, jehož tým se ještě do konce října stihne utkat jak s Teplicemi, tak s Baníkem.

Ofenzivně byl nejlepším hráčem Sparty Hložek. Předvedl spoustu průnikových akcí, dynamiky a rychlosti

Zdroj: sparta.cz