eFotbal

Nemůžeme čekat, že na jaře uděláme šňůru se sedmi osmi výhrami, krotí teplickou euforii Jarošík

Nemůžeme čekat, že na jaře uděláme šňůru se sedmi osmi výhrami, krotí teplickou euforii Jarošík
Nemůžeme čekat, že na jaře uděláme šňůru se sedmi osmi výhrami, krotí teplickou euforii JarošíkFlashscore
Teplický tým, jenž se na jaře prezentuje docela zarputile, by rád z nedělního střetu s Hradcem Králové vytěžil plný počet bodů, což by mohlo znamenat i další posun prvoligovou tabulkou.
Reklama
Reklama

"Musíme si vytvořit víc šancí, třeba mít i víc štěstí než v Plzni. Každopádně nás čeká nás nepříjemný soupeř, který má jako nováček dobrou sezonu," upozornil na webu fkteplice.cz hlavní kouč žlutomodrých sklářů Jiří Jarošík.

Votroci v posledním kole vyhráli po osmi zápasech. "I když Hradec pár kol nevyhrál, tak má skvělou sezonu, teď to potvrdil vítězstvím a vzdálil se svým pronásledovatelům. Bude to nepříjemný soupeř, hraje stejným stylem jako my. V prvním vzájemném duelu jsme nehráli hůř, ale Hradec nás potrestal za naše individuální chyby a zaslouženě vyhrál. Já doufám, že nedělní zápas bude jiný. Potřebujeme ho zvládnout," burcoval severočeskou kabinu bývalý stratég slovinského Cejle, jenž dříve vedl také Prostějov nebo Ústí nad Labem.

Nebude pro jeho hráče psychicky těžké, že po Plzni, kde se cítili být poškozeni, opět spadli na barážové pozice? "Samozřejmě, že je to nepříjemné. Na druhou stranu nemůžeme čekat, že na jaře uděláme šňůru se sedmi osmi výhrami. V únoru jsme se skvěle přiblížili záchraně. Teď začíná těžká série zápasů, bude se počítat každý bod. Každý soupeř je těžký. Vidíte, že v lize někdy ani první neporazí posledního. Musíme bodovat se soupeři, kteří jsou kolem nás. To je alfa a omega," přidal na fkteplice.cz Jarošík, jenž doufá, že bude mít k dispozici kompletní kádr.

Tedy i třiadvacetiletého záložníka Ladislava Kodada s o čtyři roky starším obráncem Janem Shejbalem, u nějž ovšem stále svítí malý otazník.

Belaid zatím čeká na moment, až za Jihlavu nastoupí od začátku. Mentorem a vzorem pro mladé už ovšem je...

zdroj: fkteplice.cz