eFotbal

Není dobré se bavit se jen o Slavii, bude to o nás a našem výkonu, hlásí nažhavený kapitán Sigmy

Není dobré se bavit se jen o Slavii, bude to o nás a našem výkonu, hlásí nažhavený kapitán Sigmy
Není dobré se bavit se jen o Slavii, bude to o nás a našem výkonu, hlásí nažhavený kapitán SigmyFlashscore
Díky brance stopera Víte Beneše v nastaveném času Sigma bodovala v Mladé Boleslavi a budovat bude chtít také doma na Hané proti Slavii. Podle kapitána Radima Breiteho by k tomu mohl vést zodpovědný výkon, v rámci nějž každý z jeho spoluhráčů nechá na Andrově stadionu sto procent.
Reklama
Reklama

"Čeká nás těžké utkáním to si nebudeme nic nalhávat. Věřím ale, že když k tomu přistoupíme zodpovědně a každý na hřišti nechá sto procent, tak to může dobře dopadnout. Hlavně to pak může být krásný zápas," prones v interview pro klubovou televizi bývalý středopolař Teplic i Slovanu Liberec.

Protože jsou sešívaní známí svým fyzicky náročným pojetím, domácí se jim v tom budou muset vyrovnat. "Mají velké nasazení – v běhání i v represinku. To bude asi nejdůležitější, abychom se jim v tomto vyrovnali. Myslím ale, že není dobré se na to upínat a bavit se jen o soupeři. Bude to o nás a našem výkonu," upozornil třiatřicetiletý svěřenec Václava Jílka, který v dosavadním průběhu FORTUNA:LIGY nevynechal ani jeden start.

Svou roli by mohli sehrát i diváci. Celá olomoucká kabina by brala, kdyby se stadion v neděli večer vyprodal. "Když je náš domácí stadion víc zaplněný, tak jsou tady krásné zápasy. Věřím, že i to nám pomůže," zakončil před střetem s druhým týmem tabulky jeden z nejzkušenějších hráčů soudobé Sigmy.

Když hrála tradiční moravská značka doma naposledy, stalo se tak už téměř před měsícem a tehdy podlehla v poměrně vyrovnaném souboji 2:3 vedoucí Viktorii Plzeň.

Kvalita je na straně Sparty, míní Dostálek. Letenští jsou možná kritizováni, ale jejich neporazitelnost čítá 9 zápasů...