eFotbal

Nguyen nepřestal snít o zahraničí. I proto stále pošilhává po vietnamské lize s mnohem lepším platem

Nguyen nepřestal snít o zahraničí. I proto stále pošilhává po vietnamské lize s mnohem lepším platem
Nguyen nepřestal snít o zahraničí. I proto stále pošilhává po vietnamské lize s mnohem lepším platemFlashscore
Možná si to ještě pamatujete. Filip Nguyen ze Slovácka byl téměř celé letní přestupové období lanařen do nejvyšší vietnamské soutěže V.League 1 a už se zdálo že Uherské Hradiště opustí.
Reklama
Reklama

Celek Công An Hà Nội se však nedokázal domluvit s vedením Slovácka a nakonec sáhl po Patriku Le Giangovi ze slovenského Pohronie.

V nadcházejícím okně se však může k třicetileté jedničce nyní pátého týmu FORTUNA:LIGY, který obdržel v jarní části v rámci jedenácti startů pouhých pět branek, opět vrátit.

Tím spíš, že bývalý gólman Sparty, Liberce, Vltavínu i Vlašimi touží po zahraničním angažmá a v nejmnším ligovém městě Česka se počítá s návratem Milana Heči.

Smlouvu má sice až do 31. prosince 2024, což je ještě více než rok a půl, nicméně povést se to může. Finančně by si navíc jednoznačně polepšil. "V Česku bych takové peníze určitě nedostal," potvrdil v interview pro iSport.cz kolega Petržely s Kadlecem.

Že by to nakonec s asijským prostředím přeci jen klaplo? "To nikdo neví. Ve Slovácku mám ještě dlouho smlouvu, ale na druhou stranu, můj sen je zkusit si zahraničí. Byl bych rád, kdyby se mi povedlo udělat krok směrem ven. Teď s nikým v kontaktu nejsem, ale vietnamskou ligu sleduju. Mám v jednom klubu kamaráda. Z Vlašimi se znám i s Patrikem Le Giangem, který tam šel místo mě. Beru to tak, že ať přijdu kamkoliv, budu se muset poprat s konkurencí. Je jedno, jestli s Patrikem, s Milanem, s Honzou nebo s Pepou. Ani do Slovácka jsem nešel jako jasná jednička," upozornil Ngueyn, jehož tým čeká ve 28. kole Sparta.

Snad Bohemians Slavii zavaří a Spartě to ulehčí, říká Hašek. Každé "S" si podle něj nakonec odnese jednu trofej