eFotbal

Nová smlouva pro Gaviho leží na stole již dlouho, ale s perem se stále nepotkala. A Barcelona už je nervózní

Nová smlouva pro Gaviho leží na stole již dlouho, ale s perem se stále nepotkala. A Barcelona už je nervózní
Nová smlouva pro Gaviho leží na stole již dlouho, ale s perem se stále nepotkala. A Barcelona už je nervózníFlashscore
Prezident Barcelony Joan Laporta si nenechal pro sebe rozpaky nad jednáním o setrvání osmnáctiletého španělského talentu Pabla Gaviho. Dle jeho slov leží na stole již delší dobu návrh nové smlouvy, avšak zatím nepřišla jakákoliv odpověď, což nahrává do karet spekulacím, že produkt mládežnické akademie La Masia zvažuje přesun na jinou adresu.
Reklama
Reklama

Laporta již dříve naznačil, že jednou z priorit klubu je svázat svou budoucnost právě s Gavim a domluvit se co nejrychleji na novém kontraktu. Mladík zapůsobil na vedení svými výkony v barvách Blaugrana v minulé sezóně a nevyhnula se mu ani pozvánka do reprezentačního A-týmu Španělska.

„Gaviho agent má návrh nové smlouvy na stole již poměrně dlouho, ale zatím jsme nedostali jeho odpověď. Nerozumíme tomu a vzniklá situace se nám nelíbí. Snažíme se jim připomenout, že je v zájmu všech stran najít řešení co nejdříve,“ nechal se slyšet mocipán katalánského giganta.

Toto prohlášení přišlo jen krátce poté, co se na Pyrenejském poloostrově začaly množit zprávy o možných zájemcích o služby Gaviho. Na jeho dostupnost se údajně u agenta již dotazovaly Bayern Mnichov, Chelsea, PSG, Manchester City, Juventus nebo Manchester United. Dle zákulisních informací již byly předloženy i konkrétní nabídky, které se nyní zvažují.