eFotbal

Nová výzva pro Ševčenka? S repre Ukrajiny posbíral zkušenosti, které může nyní prodat v Serii A

Nová výzva pro Ševčenka? S repre Ukrajiny posbíral zkušenosti, které může nyní prodat v Serii A
Nová výzva pro Ševčenka? S repre Ukrajiny posbíral zkušenosti, které může nyní prodat v Serii AFlashscore
Páteční remíza Janova na půdě Empoli zlomila vaz kouči hostů. Davide Ballardini se musel z trenérské lavičky poroučet vinou špatných výsledků. Jeho tým ve dvanácti duelech zvítězil pouze jednou a připsal si šest remíz, což se nezamlouvalo americkým majitelům, kteří podle posledních zpráv z Itálie povolali do zbraně legendu milánského AC.
Reklama
Reklama

Andrej Ševčenko v létě skončil u reprezentace Ukrajiny, kde posbíral cenné zkušenosti, které nyní může prodat v Serii A. Z italskou nejvyšší soutěží má bohaté zkušenosti, neboť během své hráčské kariéry zde strávil úspěšné období na San Siru.

Podle britského listu Daily Mail by měla být podepsána dohoda do roku 2024 a ročně si přijít na 1,7 milionu liber. Vedení se rozhodlo k razantnímu kroku po dalším bídném výkonu v pátek, který definitivě rozhodl o konci Ballardiniho.

Ševčenko si podle Sky Sport Italia sebou do Janova přiveze svého věrného asistenta a taktéž bývalou hvězdu AC Milán Maura Tassottiho nebo někdejšího útočníka Tottenhamu či Ukrajiny Serhije Rebrova.

Zdroj: dailymail.co.uk