eFotbal

Novinky na Stínadlech? Nový hlavní partner klubu i senegalská akvizice do útoku ze Slavie

Novinky na Stínadlech? Nový hlavní partner klubu i senegalská akvizice do útoku ze Slavie
Novinky na Stínadlech? Nový hlavní partner klubu i senegalská akvizice do útoku ze SlavieFlashscore
Skláři ze Stínadel se v tomto týdnu pochlubili novým hlavním partnerem, jimž se stala společnost Power Plan, která patří na tuzemském trhu mezi významné dodavatele fotovoltaických systémů.
Reklama
Reklama

"Jsme velice rádi, že se nám nově podařilo pro rok 2023 získat dalšího hlavního partnera klubu," informoval na stránkách fkteplice.cz teplický ředitel Rudolf Řepka.

Kontrakt je zatím stanoven na jeden rok a logo firmy bude již od prvních jarních kol k vidění na zadní části hráčských dresů...

"Smlouva je nyní podepsána na jeden rok, ale pevně věříme, že spolupráce bude oboustranně přínosná a že bude pokračovat i v následujících letech," přidal obchodní ředitel severočeské značky Přemysl Hruška.

Majitel Power Planu Filip Hrdlička je nadšen, že se jeho "dítko" stalo partnerem žlutomodrých barev. "Již při samotné návštěvě stadionu Na Stínadlech na nás dýchla atmosféra klubu, jeho historie. Už se nemůžeme dočkat až se liga opět začne hrát. Chceme být osobně přítomni co největšímu počtu zápasů a věřím, že společně s fanoušky Teplic zažijeme spoustu zážitků při vítězstvích žlutomodrých," uzavřel.

Kromě ekonomické posily brzy představí tým trenéra Jiřího Jarošíka také novou hráčskou akvizici, jíž se stane dvaadvacetiletý senegalský útočník Babacar Sy.

Bývalý forvard druholigového Táborska, který se Slavií neodcestoval na právě probíhající soustředění do Portugalska, už se momentálně připravuje na severu Čech a oba kluby jednají o hostování do konce sezony 2022/2023.

Adediran: Doufám, že budu v Dynamu následovat kroky Basseye, nebo ho možná lépe ještě překonám