eFotbal

Novinky z Barcelony: Výměna reprezentantů, trio z Juventusu i jméno z Madridu!

Novinky z Barcelony: Výměna reprezentantů, trio z Juventusu i jméno z Madridu!
Novinky z Barcelony: Výměna reprezentantů, trio z Juventusu i jméno z Madridu!Flashscore
Barcelona sice nezvládla podzimní část v Lize mistrů, náladu si ale vynahrazuje na domácí ligové scéně, kde se její náskok po dalším zaváhání Realu Madrid opět zvýšil. Trenér Xavi však nehodlá usnout na vavřínech a už spřádá plány na letní posílení týmu. Kdo by mohl do katalánské metropole zamířit a kdo naopak skončit? Takto to vidí goal.com.
Reklama
Reklama

Dres Blaugranas by mohl obléknout Yannick Carrasco z konkurenčního Atlétika Madrid. Křídelního hráč se vedení týmu snažilo získat již v zimě, ale nepodařilo se, protože Atleti neměli dostatek času na získání adekvátní náhrady. O pár měsíců později tak hodlá své snahy zopakovat.

Další novou posilou by mohl být Rodri z Manchesteru City. Ten by se měl stát náhradou za Sergia Busquetse, který si své už na Camp Nou odkroutil. Na veřejnost už dříve prosákly spekulace o tom, že by šestadvacetiletý reprezentant La Roja v létě Etihad Stadium rád opustil, že by případným snahám Barcelony jen pomohlo.

Nepříjemné situace, do které se dostal Juventus, budou chtít v Barceloně rovněž využít. Mluví se hned o triu borců, kteří by se touto trasou mohli vydat. Jde o Dušana Vlahoviče, Federica Chiesu a Manuela Locatelliho.

Vzhledem k tomu, že Juventusu bylo odebráno 15 bodů a skončilo kompletní vedení, otázky ohledně setrvání celé řady hráčů jsou na každodenním pořádku. O všechny tři je ovšem zájem i jinde v Evropě, titul v LaLize by ale Barcu pasoval do velmi výhodné pozice.

Již jistou posilou by měl být zadák Frankfurtu Evan Ndick, jenž by se měl k týmu připojit v létě poté, co mu v bundesligovém celku skončí smlouva.