eFotbal

Novinky z Madridu: V lednu nic, v červnu zemětřesení?

Novinky z Madridu: V lednu nic, v červnu zemětřesení?
Novinky z Madridu: V lednu nic, v červnu zemětřesení?Flashscore
Lednový přestupní termín na San Bernabéu? Hodně klidný. Žádná velká událost se totiž v Realu Madrid nekonala. Zato za pár měsíců to ale podle goal.com může být o něčem úplně jiném. Které opory mohou klubu zamávat a vydat se podobným směrem jako Cristiano Ronaldo?
Reklama
Reklama

Že by se ovšem v lednu nic neřešilo, to zase ne. Mluvilo se o možném odchodu Marca Asensia, jehož pozice v kádru Bílého baletu není nejlepší. Nakonec z toho ale sešlo a místo toho s tímto španělským ofenzivním hráčem vedení klubu vyjednává o nové smlouvě.

Nedopadl ani příchod Frana Garcii, jenž měl nahradit zraněného Ferlanda Mendyho. Tento zkušený zadák totiž bude mimo hru dva měsíce.

To už je ale minulost. Budoucnost vypadá mnohem zajímavěji. Chorvatský objev Joško Gvardiol měl podle španělských médií sdělit svému agentovi, že by se v létě rád přesunul právě do Realu. Ten to ovšem nebude mít snadné, protože o mladého obránce se zajímají i další celky v čele s oba kluby z Manchesteru i Chelsea.

Na San Bernabéu by rád zamířil i Dušan Vlahovič, který je nespokojený v Juventusu a chce změnu. Sněhově bílý dres Realu by se mu podle všeho velmi zamlouval a vzhledem k tomu, že Karim Benzema už není nejmladší, nemusel by být tento transfer od věci.

Je otázkou, jak dlouho francouzský kanonýr v kabině Los Blancos ještě bude působit, stejně jako jeho parťák Luka Modrič.

Oběma vedení klubu nabídlo nové dvouleté kontrakty, protože ty stávající jim vyprší letos v létě. Toho by rádi využily celky mimo jiné ze Saúdské Arábie, Egypta nebo Řecka.