eFotbal

Nový střelecký objev Boleslavi i celé ligy? Snad Douděra nezapadne jako například Matoušek a ještě něco ukáže

Nový střelecký objev Boleslavi i celé ligy? Snad Douděra nezapadne jako například Matoušek a ještě něco ukáže
Nový střelecký objev Boleslavi i celé ligy? Snad Douděra nezapadne jako například Matoušek a ještě něco ukážeFlashscore
Být vidět v kádru, který obsahuje známější firmy a la Suchý, Zahustel, Hlavatý, Jirásek, Karafiát, Matějovský, Ewerton, Skalák či Škoda, to už se počítá.
Reklama
Reklama

Třiadvacetiletý fotbalista s minulostí v Dukle Praha David Douděra, který je využitelný na pravé straně zálohy i obrany, chytil v poslední době formu jako zvon.

Svěřenci kouče Pavla Hoftycha se podařilo skórovat v pěti ligových duelech v řadě, když postupně pokořil Slovácko, Karvinou, Hradec Králové, České Budějovice i Zlín.

Dohromady už má na svém kontě v této sezoně sedm přesných zásahů, což z něj dělá novou hvězdičku celé soutěže, na níž by se měl dát zbytek Fortuna:ligy pozor.

Bývalého českého reprezentanta do jednadvaceti let už si všiml i glosátor aktualne.cz Petr Švancara. "Je tu nový střelecký objev David Douděra. Moc jsem ho dosud nevnímal, doufám, že to není jen vystřelení v závěru jara a bude v tom pokračovat. Snad nezapadne jako například Jan Matoušek a ještě něco ukáže," okomentoval současnou oporu mužstva z Lokotrans arény čtyřiačtyřicetiletý expert.

"Těží z toho, že má pod sebou Marka Matějovského, který mu to krásně dává. Pomáhá mu i to, že mu věří trenér Hoftych, který s ním mluví, povzbudí ho a to ho nakopne. Nejednou si uvědomí, že pět kol po sobě dal gól, sebedůvěra naroste. Čapl fazonu, určitě potrápí i teď Plzeň," předpověděl před 30. kolem portálem aktualne.cz citovaný Švancara.

Pakliže by Douděra rozvlnil ve středu síť i za Jindřichem Staňkem, jeho šňůra už by se měla řádně oslavovat a hlavně brát vážně. Až ostatně bude Michal Bílek upozorňovat své o titul bojující svěřence na nebezpečný hráčský materiál Boleslavi, nepochybně zazní i jeho jméno.

Švancara se modlí, aby šel Hložek tam, kde bude pravidelně hrát: Ať se nezvolí jen byznys a neskončí někde na lavičce

Zdroj: aktualne.cz