eFotbal

Obávám se, že Vrba vychází z pragmatismu, kterým jsou body a na řadu věcí musí rezignovat, míní Csaplár

Obávám se, že Vrba vychází z pragmatismu, kterým jsou body a na řadu věcí musí rezignovat, míní Csaplár
Obávám se, že Vrba vychází z pragmatismu, kterým jsou body a na řadu věcí musí rezignovat, míní CsaplárFlashscore
Dvanáctinásobný šampion české nejvyšší soutěže z letenské Generali Česká pojišťovna arény je mediálně vděčným tématem. Tím spíš, že jeho výkonnost není konstantní.
Reklama
Reklama

Jak ohodnotil sparťanský vstup do jarní části sezony devětapadesátiletý odborník Josef Csaplár, jenž v českém prostředí seděl na lavičkách Příbrami, Liberce, Slavie a Viktorie Žižkov?

"Spousta lidí se mě ptá na názor, jak je možné, že Sparta zklame v lize v Budějovicích, vzápětí porazí v poháru na Slavii, aby za další čtyři dny předvedla tristní výkon proti Plzni. Tady je má odpověď. Sparta byla vychvalovaná po pohárovém derby na Slavii. Ale ke vší úctě k ní, fotbal v Edenu nehrála. Bojovala, pracovala, presovala," napsal na webu sport.cz držitel tří trenérských trofejí z let 2002 a 2006.

"Když se měla prosadit fotbalově, v Budějovicích nebo doma s Plzní, které zalezly a zmenšily jí prostory, nebyla schopná si kolikrát ani přihrát. Bohužel se obávám, že Pavel Vrba vychází z pragmatismu, kterým jsou body, a na řadu věcí musí rezignovat," doplnil na sport.cz někdejší kouč Wisly Plock i Panioniosu Atény, který je momentálně už delší čas bez angažmá.

Jaký výkon asi předvede aktuální třetí celek Fortuna:ligy s Partizanem Bělehrad?

Vzájemné poznávání Belaida s Jihlavou dopadlo velmi dobře. V tréninku ukazuje kvalitu a dobře nastaven je i mentálně

Zdroj: sport.cz