eFotbal

Obnoví se spolupráce na trase Juventus - Manchester United? Francouz za Francouze

Obnoví se spolupráce na trase Juventus - Manchester United? Francouz za Francouze
Obnoví se spolupráce na trase Juventus - Manchester United? Francouz za FrancouzeFlashscore
Když v průběhu přestupového období odcházel Paul Pogba z Manchesteru United zpět do Juventusu, asi nikdo netušil, že by si mohl vyměnit místo s kolegou z reprezentace. Kdo bude novou posilou "Red devils"?
Reklama
Reklama

Návod jak vydělat? Nechat Manchester United koupit Paula Pogbu, aby o několik let později přišel zpět zdarma. Přesně to se stalo a Francouz nemůže bý šťastnější. United by si však rádi spravili chuť, neboť se zaměřili na dalšího záložníka " Staré dámy".

Tím vyvoleným je Adrien Rabiot. Ten by s příchodem Pogby nehrál tak prvidelně, jak byl zvyklý a je tedy dost dobře možné, že skončí u bývalého zaměstnavatele svého kamaráda z reprezentace.

Podle Fabrizia Romana jsou jednání v pokročilých stádiích a je jen otázkou času, než se oba kluby dohodnou a pošlou tak Rabiota za novou výzvou do Premier League. Adrien má mnoho zkušeností jak z Juventusu, tak z PSG, takže by přišly zkušenosti, které záloha United tak moc potřebuje.

Už v prvním zápase sezóny se ukázalo, že dvojice Fred - McTominay nemůže pokračovat. Místo útoku na evropské poháry by totiž "Devils" bojovali maxilmálně tak o záchranu. 

Prosadí se Rabiot v nové a tězší soutěži?

zdroj: Fabrizio Romano