eFotbal

Obrana evropského fotbalového ekosystému a tradice? Na konferenci LaLigy promluvil i viceprezident Jablonce

Obrana evropského fotbalového ekosystému a tradice? Na konferenci LaLigy promluvil i viceprezident Jablonce
Obrana evropského fotbalového ekosystému a tradice? Na konferenci LaLigy promluvil i viceprezident JablonceFlashscore
V minulém týdnu proběhla v Bruselu konference "Obrana Evropského fotbalového ekosystému a tradice", jíž společně uspořádaly organizace Sport and Citizen a španělská LaLiga.
Reklama
Reklama

Jakožto jeden z mluvčích se na belgické půdě představil i viceprezident FK Jablonec Jaroslav Doležal.

"Za účasti novinářů a zástupců evropských klubů se akce zaměřovala především na evropský fotbalový ekosystém a současný sportovní model, který je v Evropě nezbytný k tomu, aby čelil hrozbě vytvoření tzv. Superligy," zaznělo na stránkách fkjablonec.cz.

Kromě nejbližšího spolupracovníka Miroslava Pelty ze severočeské Střelnici se akce účastnili i člen Evropského parlamentu Tomasz Frankowski, výkonný ředitel European & Institutional Affairs of Football Supporters Europe Stuard Dykes či prezident Royale Union Saint-Gilloise Alex Muzio.

Jablonec, který přezimuje ve FORTUNA:LIZE pod Davidem Horejšem na čtrnácté pozici, mimochodem zahájil nový pracovní týden na španělském soustředění těsnou výhrou nad maďarským celkem Diósgyöri DVTK, o kterou se postaral Daniel Souček. Po prohře 0:1 se Sionem si tak zelenobílý tým spravil chuť.

ZMĚNY V REALU: MOŽNÁ KONEC DVOU LEGEND A PŘÍCHOD HOTOVÉHO SUPERTALENTU?