eFotbal

Odchodu hvězdy Blues by nemusel zabránit ani očekávaný příchod Pochettina

Odchodu hvězdy Blues by nemusel zabránit ani očekávaný příchod Pochettina
Odchodu hvězdy Blues by nemusel zabránit ani očekávaný příchod PochettinaFlashscore
Odchovanec londýnské Chelsea Mason Mount údajně plánuje opustit klub letos v létě navzdory tomu, že Blues s největší pravděpodobností bude následující sezonu trénovat Mauricio Pochettino.
Reklama
Reklama

Poslední měsíce probíhají jednání o budoucnosti čtyřiadvacetiletého záložníka Chelsea Masona Mounta. Jeho smlouva vyprší příští sezonu a dosud nic nenasvědčuje tomu, že by další rozhovory přinesly nějaké pozitivní řešení. A tak se odchod Mounta zdánlivě blíží již v tomto letním přestupovém období.

Podle britského deníku The Sun povede příští sezonu Blues někdejší trenér Paris Saint-Germain a Tottenhamu Hotspur Pochettino, jenž si určil jako jednu z hlavních priorit právě prodloužení smlouvy s anglickým reprezentantem, se nepovede.

Údajně vztahy mezi agentem Masona Mounta a klubem klesly na dno, i když Chelsea v únoru nabídla Mountovi novou roční smlouvu, tak ji hráčovo okolí smetlo ze stolu, neboť si mysleli, že tato nabídka byla položena jen na ochranu přestupové hodnoty.

O zájem v Premier League se Mount bát nemusí. Žhavým kandidátem je Liverpool, který bere anglického reprezentanta jako alternativu za Jude Bellinghama, který má blíže k podpisu do Realu Madrid. Údajně by „Reds“ Chelsea měli zaplatit 60 milionů liber, což by bylo o polovinu méně než za Bellinghama.