eFotbal

Odebere se Guľa za Pospíšilem a Přikrylem? Zájem je jak z Ekstraklasy, tak ze špičky slovenské ligy

Odebere se Guľa za Pospíšilem a Přikrylem? Zájem je jak z Ekstraklasy, tak ze špičky slovenské ligy
Odebere se Guľa za Pospíšilem a Přikrylem? Zájem je jak z Ekstraklasy, tak ze špičky slovenské ligyFlashscore
Adrián Guľa opustil lavičku Viktorie Plzeň v květnu a ačkoliv avizoval, že se nyní bude věnovat rodině a že hodlá nějaký čas nabírat síly na další klubové dobrodružství, do akce by se mohl vrátit dříve, než zamýšlel.
Reklama
Reklama

Podle Deníku Sport má mít pětačtyřicetiletý slovenský odborník na pomyslném stole již dvě nabídky - jedna pochází z jeho rodné země a druhá ze sousedního Polska.

Pokud jde o první zmíněnou možnost, někdejšího stratéga slovenské jednadvacítky by si dokázali představit v klubu DAC 1904 Dunajská Streda, který je úřadujícím vicemistrem země, jenž dokázal tento měsíc položit na lopatky jak Žilinu, tak Slovan Bratislava i Spartak Trnava.

Bývalý kouč Trenčína a Žiliny, jenž v Česku pracoval zhruba 16 měsíců, je však zajímavý také pro zástupce Ekstraklasy, v níž by ovšem o čelo nejspíš nebojoval.

Mistra slovenské ligy z ročníku 2016/2017, který se loučil se sezonou domácí výhrou nad Lechií Gdaňsk, by ráda Jagiellonia Bialystok, která skončila v polské lize na osmé příčce.

Pakliže by dotyčná nabídka Guľu zaujala, na stadionu Miejski by se mohl potkat se dvěma českými krajánky Tomášem Přikrylem a Martinem Pospíšilem.

Haškovi angažmá ve 2. bundeslize nevyšlo a asi bude opět hledat nového zaměstnavatele. Kickers totiž sestupují

Zdroj: iSport.cz