eFotbal

Odebere se Lloris za Pochettinem? Jedničce Spurs by se údajně nebránili v Parku princů

Odebere se Lloris za Pochettinem? Jedničce Spurs by se údajně nebránili v Parku princů
Odebere se Lloris za Pochettinem? Jedničce Spurs by se údajně nebránili v Parku princůFlashscore
Mauricio Pochettino byl šéfem Huga Llorise dlouhých pět let a stalo se tak v rámci organizace Tottenhamu Hotspur.
Reklama
Reklama

I když se jejich cesty od závěru roku 2019 jejich cesty zase rozešly, do budoucna jejich opětovná spolupráce vyloučená není.

Osmačtyřicetiletý argentinský odborník s minulostí v Espanyolu Barcelona či Southamptonu totiž nově vede Paris Saint-Germain a podle mediálních spekulací zatoužil právě po velezkušeném reprezentantovi země galského kohouta, který před příchodem na ostrovy oblékal trikoty Nice a Lyonu.

Čtyřiatřicetiletý gólman má v britské metropoli smlouvu už jen do letošního června a protože nemá mít s nynějším manažerem Spurs José Mourinhem zrovna ideální vztahy, jeho odchodu a změně prostředí by se po x letech služeb Tottenhamu nikdo nedivil.

Tím spíš, že jde o klub, který trofeje nevyhrává, což o úřadujícím šampionovi z Parku princů neplatí...

"Lloris a Pochettino jsou v pravidelném kontaktu. Jejich blízký vztah z časů společného působení v Tottenhamu by se mohl brzy obnovit právě v Paříži. Na druhou stranu - Lloris a Mourinho se vzájemně respektují a Francouz je v Tottenhamu od svého prvního podpisu smlouvy v roce 2012 téměř nezpochybnitelná jednička," citoval server sport.sk stránky footballinsider247.com.

Mistr světa z roku 2018, jemuž nyní kryje záda i bývalá jednička Albionu Joe Hart, se stal za posledních 9 let nezpochybnitelnou legendou Spurs, za které odchytal 253 duelů s bilancí 120 čistých kont.

Pod Eiffelovkou je nyní jedničkou Llorisův vrstevník Keylor Navas, jehož kontrakt má běžet až do léta 2023.

Restartuje kariéru za oceánem, nebo v Premier League? Sturridge by se mohl probudit v tomto dresu...

Zdroj: sport.aktuality.sk