eFotbal

Ofenzivní rošády v Parku Princů. Jaké změny by mohly proběhnout v kabině PSG?

Ofenzivní rošády v Parku Princů. Jaké změny by mohly proběhnout v kabině PSG?
Ofenzivní rošády v Parku Princů. Jaké změny by mohly proběhnout v kabině PSG?Flashscore
Francouzský gigant disponuje ve svém útoku hned několika hvězdnými jmény, přesto není zaručeno, že si bok po boku dokážou vyhovět a získat pro klub cenné trofeje. Po konci této sezóny by mohla aktuální kabina doznat několika změn, a proto v evropských médiích stoupá počet spekulací. Podívejme se na možné ofenzivní rošády, jaké by mohly v Parku Princů nastat.
Reklama
Reklama
3) Anthony Martial (Manchester United)

PSG označil za možnou náhradu za Kyliana Mbappého francouzského reprezentanta Anthonyho Martiala. Podle informací Daily Mail by mohlo dojít k jeho angažování v případě, že jeho krajan skutečně vyslyší volání ze San Bernabéu. Martial je od roku 2015 v područí Rudých ďáblů, ale v poslední době u něj převládá frustrace z bídného herního vytížení. V Parku Princů je ale taktéž velká konkurence, tudíž je možné, že i na této adrese by vysedával na lavičce náhradníků.

2) Mauro Icardi (PSG)

Argentinský útočník je v posledních týdnech spojován se svým odchodem z Paříže, ačkoliv kouč Mauricio Pochettino by jej měl rád i nadále k dispozici. Osmadvacetiletý střelec s klubovou minulostí v Interu Milán se zatím nedokázal prosadit do základní sestavy, kde přednost dostávají Neymar, Mbappé a Messi. „Není vhodná chvíle mluvit o jeho budoucnosti. Nyní mám v hlavě jen to, jak co nejlépe zakončit aktuální sezónu. S Maurem jsme spokojeni a doufáme, že tu chce pokračovat i on,“ nechal se slyšet Pochettino.

1) Karim Benzema (Real Madrid)

PSG podle listu El Nacional navázalo kontakt s Karimem Benzemou, kterého láká do svých řad. Francouzský internacionál zatím nezaujal odmítavý postoj, neboť vnímá snahu současného zaměstnavatele přivést Mbappého a Haalanda. Třiatřicetiletý útočník by pak mohl být odsunut na vedlejší kolej, proto zvažuje i návrat do rodné vlasti, kde jeho jméno bylo spojováno také s Lyonem. Této situace by mohl využít i Bílý balet, který by jeho uvolněním mohl částečně financovat právě příchod Mbappého.

Zdroj: dailymail.co.uk