eFotbal

Ofenzivní zboží v hledáčku Chelsea. Trojlístek jmen, který bedlivě monitoruje londýnský gigant

eFotbal
Ofenzivní zboží v hledáčku Chelsea. Trojlístek jmen, který bedlivě monitoruje londýnský gigant
Ofenzivní zboží v hledáčku Chelsea. Trojlístek jmen, který bedlivě monitoruje londýnský gigantFlashscore
Nevýrazný podzim, trenérská výměna, hned celá řada hráčů, se kterými se již nepočítá. Londýnská Chelsea stojí před novou výzvou a její součástí je i výrazná přestavba kádru. Nový kouč Graham Potter cítí podporu vedení klubu a nemá obavy, že by mu nebyla poskytnuta adekvátní suma na příchod čerstvých posil. Pata sice tlačí na více místech, ale vyřešit chce primárně ofenzivní stránku. Podívejme se na tři perspektivní hráče, které Blues aktuálně monitorují na přestupovém trhu.
Reklama
Reklama
3) Rafael Leão (Ac Milán)

Již během ledna se očekává tuhá bitva o talentovaného portugalského reprezentanta Rafaela Leãa. Hvězdička milánského AC uvízla v hledáčku nejen Blues, ale i Citizens. Chelsea je připravena podle Sport Witness učinit nabídku ve výši 100 milionů eur, přestože ze San Sira se ozývají zprávy, že je nutné uhradit minimálně 150 milionů eur. Na Stamford Bridge však chtějí kromě této částky urovnat i dlužnou částku ve výši 20 milionů eur, kterou požaduje Sporting CP, hráčův předchozí majitel. Krom tohoto by se měl Rafael Leão dočkat i velmi lukrativní mzdy.

Zdroj foto: AC Milán

2) Ousmane Dembélé (Barcelona)

Podle informací Fichajes má být předmětem zájmu také francouzský křídelník Ousmane Dembélé z Barcelony. Ještě nedávno nad ním mnozí lámaly hůl, ale někdejší tvář Dortmundu pod taktovkou kouče Xaviho restartovala kariéru a v této sezóně se ji daří nejen v barvách katalánského obra, ale i národních barvách Francie. Dembélé má na Camp Nou smlouvu do roku 2024 a výstupní klauzuli ve výši 50 milionů eur, což by nemusel být výrazný problém. Chelsea v něm vidí náhradu za Ziyecha a Pulišiče, se kterými se chce rozloučit.

Zdroj foto: AC Milán

1) Diego Moreira (Benfika Lisabon)

Podle zprávy Daily Mirror má Chelsea zájem o podepsání teprve osmnáctiletého křídelníga Diega Moreiru z Benfiky Lisabon. Ostrovní gigant věří, že přestupu napomohou dobré vztahy s agentem Jorgem Mendesem. Jeho jméno stoupá závratnou rychlostí a na Ostrovech se objevuje hned celá řada zájemců o jeho služby. Moreira je díky svému hernímu stylu přirovnáván k Edenu Hazardovi, kterého Chelsea nedokázala od jeho odchodu do Realu adekvátně nahradit.

Zdroj foto: Benfica Lisabon