eFotbal

Ogbu po soutěžním debutu: Pro mě je důležité se rozvíjet nejen jako obránce, ale umět pomoci i v útoku

Ogbu po soutěžním debutu: Pro mě je důležité se rozvíjet nejen jako obránce, ale umět pomoci i v útoku
Ogbu po soutěžním debutu: Pro mě je důležité se rozvíjet nejen jako obránce, ale umět pomoci i v útokuFlashscore
Soutěžní debut si v sobotním zápase Slavie s Brnem odbyl třiadvacetiletý nigerijský obránce Igoh Ogbu. Zimní posila sešívaných, která do Edenu přišla z norského Lillestrøm, se podepsala pod čistým kontem svého týmu a v kooperaci s Eduardem Santosem fungovala na výbornou.
Reklama
Reklama

První ostrý start v novém působišti dopadl dle představ a Slavia i díky jeho příspěvku uspěla 2:0. „Cítím se skvěle. Jsem pyšný, hrdý na celý tým. Je skvělé si odbýt svůj debut, zvítězit, a ještě udržet čisté konto,“ nechal se slyšet africký obránce.

Se svým výkonem byl spokojený, i když sám tuší, že se potřebuje zlepšovat. „Jsem spokojený, tým mi pomohl. S časem budou výkony ještě lepší. Ten pravý Igoh teprve přichází. Budu tvrdě dřít a budu ještě lepší, protože ve Slavii hrajeme náročný fotbal, na který musíte být mentálně i fyzicky připravení. Doufejme, že budeme všichni makat, tohle je jen začátek. Musíme pracovat jako tým a udělat vše pro to, abychom pokaždé zvítězili,“ pokračoval talentovaný obránce.

Směrem dozadu byl precizní, ale Slavii by mohl pomoci i v ofenzivě. Proti Brnu měl dvě zajímavé střelecké pozice. „Musím dát taky občas nějaký gól. Je to pro mě velmi důležitá součást hry, rozvíjet se nejen jako obránce, ale i jako útočný hráč, abych týmu dokázal pomoct ve všech situacích, kdy mě bude potřebovat,“ dodal Ogbu na klubovém webu.