eFotbal

Ondrášek moc dlouho bez práce nezůstal, po více než pěti letech se vrací do norské Eliteserien

Ondrášek moc dlouho bez práce nezůstal, po více než pěti letech se vrací do norské Eliteserien
Ondrášek moc dlouho bez práce nezůstal, po více než pěti letech se vrací do norské EliteserienFlashscore
Dvaatřicetiletý rodák ze Strakonic Zdeněk Ondrášek byl po svém nečekaně rychlém konci v rumunském FCSB bez angažmá jen několik dnů.
Reklama
Reklama

Člen širšího kádru české reprezentace, jehož konto zdobí sedm mezinárodních startů, se vrací po několika letech do norské Eliteserien.

A když návrat, tak pořádný, protože bude působit v tamním celku Tromsø IL, jehož trikot oblékal od března 2012 do února 2016.

Někdejší forvard Českých Budějovic, Čáslavi, Wisly Kraków, Dallasu či Viktorie Plzeň se dohodl ve Skandinávii na krátkodobé smlouvě do konce roku 2021.

Ostřílená "Kobra" nastoupí do rozjetého vlaku. V norské lize je odehráno 17 kol a jeho staronové mužstvo je v tabulce na třinácté pozici s pouhými devatenácti nastřílenými brankami.

I to by měl být úkol pro Ondráška, jenž může za svůj nový tým nastoupit už 12. zářijový den na půdě Rosenborgu Trondheim.

Nejlepším střelcem souboru trenéra Helstrupa je v tuto chvíli čtyřiadvacetiletý Nigerijec Ebiye se šesti přesnými zásahy. Jeho ofenzivně ladění spoluhráči Espejord, Berntsen nebo Ingebrigtsen jsou na nule.

Velkommen hjem, Zdenek Ondrasek!