eFotbal

Opustí Alonso vyhřáté londýnské zázemí? Bráněno mu nebude, ale vážní zájemci jsou hned dva

Opustí Alonso vyhřáté londýnské zázemí? Bráněno mu nebude, ale vážní zájemci jsou hned dva
Opustí Alonso vyhřáté londýnské zázemí? Bráněno mu nebude, ale vážní zájemci jsou hned dvaFlashscore
Triumf v Lize mistrů vám může nahlodat mysl a vytěsnit z ní zaječí úmysly, ale v případě španělského obránce Marcose Alonsa tomu tak nebude. Opora londýnské Chelsea by podle celé řady zdrojů měla v létě skutečně zvednout kotvy a opustit vyhřáté londýnské zázemí. Bráněno by ji být nemělo, ale vážní zájemci jsou hned dva, což signalizuje přetahovanou o jeho služby.
Reklama
Reklama

Universální obránce, který dokáže fungovat na levém i pravém kraji defenzivy, v minulosti vystřídal klubové barvy Realu Madrid či Fiorentiny. I proto by mohlo být rozhodování o jeho budoucnosti složité, neboť právě z těchto dvou soutěží se ozývají hlasy přivolávající jej do svých řad. 

Podle listu Mundo Deportivo již zástupci klubů i agent hráče spolu jednají a nejblíže by měla být Barcelona. Ta si na něj dělala zálusk již v zimě, ale vše ztroskotalo na setrvání Juniora Firpa na Camp Nou. Ten měl katalánského obra opustit, ale nakonec se tak nestalo.

 Vedení španělského klubu by jej rádo získalo ještě před novou sezónou, ale proti by mohli být fanoušci, kteří by mu nemuseli odpustit, že pochází z mládežnické akademie největšího ligového konkurenta.

O služby Alonsa se ale uchází také Inter Milán, který v uplynulém ročníku Serie A sesadil z trůnu Juventus a ovládl Serii A. Nerazzurri se rohlíží po novém levém obránci, neboť Ashley Young odešel zdarma do Aston Villy a smlouva Aleksandara Kolarova vyprší na již za pár dní.

Zdroj: mundodeportivo.com