eFotbal

Osmou sezonu v řadě už na Letné Sáček zřejmě nedokončí. Čeká ho odchod na Apeninský poloostrov?

Osmou sezonu v řadě už na Letné Sáček zřejmě nedokončí. Čeká ho odchod na Apeninský poloostrov?
Osmou sezonu v řadě už na Letné Sáček zřejmě nedokončí. Čeká ho odchod na Apeninský poloostrov?Flashscore
Jestliže má dánský expert Brian Priske ve sparťanské kabině nějaké oblíbence, jimž by bezmezně věřil a které by z trávníku nesundal za žádných okolností, Michál Sáček to není.
Reklama
Reklama

Šestadvacetiletý odchovanec letenského "S" totiž v rámci podzimní části FORTUNA:LIGY naskočil jen na 122 minut čistého času, čehož docílil během pěti žolíkovských vystoupení.

Také proto mohlo jeho služeb několikrát využít i sparťanské béčko a ve druhé nejvyšší soutěži absolvoval pod taktovkou již odvolaného Michala Horňáka čtyři kompletní zápasy.

Pro bývalého českého reprezentanta, jenž je součástí rudého áčka již od ročníku 2015/2016, to však musí být málo a pravděpodobně bude patřit k těm, kteří sedmou městskou část metropole opustí.

Jak se uvádí na IG účtu @spartanicz, vítěz domácího poháru z ročníku 2019/2020 měl společně se svým agentem Martinem Říhou, v jehož portfoliu se nalézají také Dennis Praet, Lukáš Juliš, Olivier Vliegen či Matyáš Kozák, zamířit na Apeninský poloostrov.

Ve hře by tak mohla být konkrétní nabídka ze Serie A či Serie B a protože má středopolař v ideálním fotbalovém věku na Letné platnou smlouvu už jen do 30. června 2023, všechno nasvědčuje odchodu.

Server transfermarkt.com u něj v současnosti uvádí tržní cenu 1,5 milionu eur. Pokud by se to potvrdilo a italský zájemce Spartě takové peníze zaplatil, František Čupr a spol. by pravděpodobně neprotestovali.

Započalo zbrojení na Letné. Sparta dotáhla příchod finského záložníka Kairinena