eFotbal

Ospina do starého železa? Kdepak, pod Vesuvem kufry zabalí, ale zajímavá výzva stojí před ním

Ospina do starého železa? Kdepak, pod Vesuvem kufry zabalí, ale zajímavá výzva stojí před ním
Ospina do starého železa? Kdepak, pod Vesuvem kufry zabalí, ale zajímavá výzva stojí před nímFlashscore
Dlouhověkost brankářů je mnohdy hráči v poli záviděna, neboť mezi třemi tyčemi se těší mnohem delších profesionálních kariér. Své by o tom mohl vyprávět třeba třiatřicetiletý kolumbijský gólman David Ospina, před kterým se nyní rýsuje velice zajímavá výzva. Možná, že s ní ani on sám už ani nepočítal, ale dá se předpokládat, že bude bez dlouhého váhání vyslyšena.
Reklama
Reklama

Španělský list Marca se v posledních dnech zabývá informacemi, že by ostřílený jihoamerický brankář mohl zamířit do La Ligy. Někdejší tvář Nice či Arsenalu trávila poslední roky pod Vesuvem, kde na ní byl spoleh. V létě ale končí Ospinovi smlouva a očekává se, že Neapol prodloužení kontraktu nenabídne.

Třiatřicetiletý gólman však zoufat rozhodně nemusí, neboť má být údajně odloven Realem Madrid. Na této adrese je velkým obdivovatelem jeho schopností shodou okolností samotný trenér Carlo Ancelotti, který si jej umí představit v roli dvojky za Thibautem Courtoisem.

Ospina odchytal za Partenopei více než 100 zápasů, ve kterých si připsal 39 čistých kont. Do Realu by přišel zdarma jako volný hráč a ve španělské metropoli by měl být náhradou za Andriye Lunina, na kterého má spadeno Tottenham.

Zdroj: marca.com