eFotbal

Otazníky v kabině Bílého baletu. Které akvizice Realu by měly brzy rozhodnout o své budoucnosti?

Otazníky v kabině Bílého baletu. Které akvizice Realu by měly brzy rozhodnout o své budoucnosti?
Otazníky v kabině Bílého baletu. Které akvizice Realu by měly brzy rozhodnout o své budoucnosti?Flashscore
Do konce španělské nejvyšší soutěže zbývá šest kol a Real Madrid ztrácí na vedoucí Barcelonu 11 bodů. Středeční zaváhání lídra tabulky proti Vallecanu dalo Bílému baletu ještě jistou šanci na obhajobu titulu, i když s tím již moc lidí nepočítá. V létě čeká klub sídlící na San Bernabéu změny v kabině, přijdou nové tváře, ale zatím není rozhodnuto v případě některých stálic, zda na této adrese setrvají i nadále.
Reklama
Reklama
3) Luka Modrič

Španělský královský klub je přesvědčen, že chorvatský středopolař Luka Modřič zůstane v klubu i po létě. Podle tamního listu AS se má sedmatřicetiletý veterán dočkat prodloužení spolupráce o další rok. Modřič se stal klíčovou tvář Realu po svém příchodu z Tottenhamu v roce 2012 a podílel se na zisku celé řady cenných trofejí. Klíčový bude zřejmě letní boj o Jude Bellinghama, který je označován za jeho možného nástupce.

Foto: Real Madrid CF

2) Andriy Lunin

Čtyřiadvacetiletý ukrajinský talent mezi třemi tyčemi Andriy Lunin podle listu Mundo Deportivo s největší pravděpodobností opustí Real Madrid. Působil zde od 2018, během této doby absolvoval sérii hostování zahrnující sbírání herní praxe v Leganés, Valladolidu či Oviedu. Příliš šancí zaskočit za Thibauta Courtoise nedostal a prodloužení spolupráce prý nemá být na pořadu dne. Samotný brankář se vyslovil, že by rád o svou šanci rád ještě zabojoval, ale Bílý balet má prý jasno.

Foto: Real Madrid CF

1) Eduardo Camavinga

Francouzský záložník Eduardo Camavinga není stále rozhodnut o své budoucnosti. Real Madrid by byl rád, kdyby s ním mohl počítat i do dalších let, proto se poslední týdny intenzivně jedná o novém kontraktu. Los Blancos kromě finančních požadavků naslouchají také samotnému hráči, který se měl vyjádřit také na adresu svého rotování na postech, neboť letos několikrát naskočil do hry na levém kraji obrany. Pro samotného hráče by trvalý přesun na kraj defenzivní řady mohlo být jisté vysvobození, neboť vysoká konkurence ve středu zálohy by jej mohla odsunout na lavičku náhradníků.

Foto: Real Madrid CF