eFotbal

Panák hraje velice dobře a stále potvrzuje výkonnost. Větší vytížení Dočkala je prý jen otázkou času...

Panák hraje velice dobře a stále potvrzuje výkonnost. Větší vytížení Dočkala je prý jen otázkou času...
Panák hraje velice dobře a stále potvrzuje výkonnost. Větší vytížení Dočkala je prý jen otázkou času...Flashscore
Čerstvě třiatřicetiletý letenský kapitán Bořek Dočkal toho zatím za Spartu v sezoně 2021/2022 kvůli zdravotním potížím moc neodehrál.
Reklama
Reklama

Také proti Glasgow Rangers se dostal do hry až na pár posledních chvil, když na hrací ploše střídal o čtrnáct let mladšího Adama Hložka.

Jak je na tom bývalý hráč Filadelfie, Henanu, Rosenborgu či Konyasporu nyní a kolik toho zvládne? Pár dnů před derby se na dotyčné téma vyjádřil Pavel Vrba...

"My jsme se před zápasem s Rangers bavili, jak se cítí. Sám řekl, že to ještě není stoprocentní. Ne co se týká zdravotního stavu, ale kondice a připravenosti na utkání. Proto nenastoupil na delší časový úsek. Myslím, že už je jen otázkou času, kdy nám pomůže delší část zápasu než ve čtvrtek," ozřejmil na stránkách sparta.cz hlavní kouč Sparty.

O poznání více než exreprezentant Dočkal toho v nedávno započatém ročníku odehrál další blondýn ve sparťanských službách Filip Panák, na jehož návrat se čekalo skutečně dlouho. Jak obstála bývalá opora Karviné, která má na Letné těžkou konkurenci v podobě Hancka i Čelůstky, právě proti úřadujícím šampionům skotské Premiership?

"On obstál proto, že výkonnost potvrzuje. Není to pro mě žádné překvapení. Je to ukázka toho, že Filip hraje velice dobře. Ze zdravotních problémů se dostal a já jsem rád, že mu drží zdraví a že nám může pomoct," chválil Vrba.

Minčevovi podle Vrby nechybí kvalita: Je schopen v rychlostních a soubojových věcech obranu potrápit

Zdroj: sparta.cz