eFotbal

Pardubický Boháč: Konec podzimu rozhodne, jestli budeme mít jaro v relativním klidu, nebo se budeme nervovat

Pardubický Boháč: Konec podzimu rozhodne, jestli budeme mít jaro v relativním klidu, nebo se budeme nervovat
Pardubický Boháč: Konec podzimu rozhodne, jestli budeme mít jaro v relativním klidu, nebo se budeme nervovatFlashscore
Pardubice si sice před pár dny připsaly plný počet bodů proti zdecimovaným Teplicím, nicméně současná sezona 2021/2022 jim jinak vůbec nevychází a jasně to dokresluje i současná čtrnáctá pozice.
Reklama
Reklama

Tým z města dostihů a perníku nepřesvědčil ani proti poslednímu celku prvoligového peletonu. "Taky jsem klukům v kabině říkal, že to byl asi nejhorší fotbal, který jsem v kariéře viděl. Ale vyhráli jsme," ulevilo se třiatřicetiletému brankáři Marku Boháčovi, jehož slova vyšla na webu gol.cz.

Proč východočeské mužstvo, jehož přechodným domovem je pořád vršovický Ďolíček, nešlape tak jako v uplynulém ročníku, kdy bylo nováčkem? "Napsalo se o tom už hodně. Je pravda, že v létě byly změny v kádru. Ale nemyslím si, že kdyby tady ti dotyční hráči byli, že by šlo o zásadní rozdíl. Především jsme nechytli začátek sezony, nedařilo se nám doma vyhrávat," připomněl v rozhovoru pro Gól bývalý gólman Slavie, Viktorie Žižkov, Vlašimi i Příbrami.

Ten, který je součástí pardubického dění od loňského roku, pořád považuje tamní kádr za nezkušený. "Je v něm spousta mladých kluků. Psychika u nich hraje zásadní roli. Když se párkrát nezadaří, neudělají se výsledky, těžko se z toho dostáváme. Myslím, že současný kádr Pardubic neodpovídá postavení v tabulce. Bude důležité zvládnout konec podzimu. Ten rozhodne, jaké budeme mít jaro. Jestli v relativním klidu, nebo se budeme nervovat," zakončil na serveru gol.cz strážce svatyně s jednašedesáti prvoligovými starty.

Ještě do konce roku 2021 se Pardubice postupně utkají se Sigmou, Mladou Boleslaví, Baníkem Ostrava a Bohemians 1905.

Současní sparťané jsou na svém limitu. I když jim dáte milion denně, líp hrát nebudou, míní Csaplár

Zdroj: gol.cz