eFotbal

Paris St. Germain čekají po šampionátu rozhovory s Messim. Proč v Parku princů neusilují o Ronalda?

Paris St. Germain čekají po šampionátu rozhovory s Messim. Proč v Parku princů neusilují o Ronalda?
Paris St. Germain čekají po šampionátu rozhovory s Messim. Proč v Parku princů neusilují o Ronalda?Flashscore
Paris St. Germain začne po mistrovství světa jednat s Lionelem Messim o prodloužení smlouvy. Prohlásil to prezident klubu Násir Chelajfí, který také vyloučil, že by do Paříže mohl zamířit jiný hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo.
Reklama
Reklama

Messi přišel do Paris St. Germain loni z Barcelony. Po probíhající sezoně, v níž zatím v soutěžních zápasech zaznamenal 12 branek a 14 asistencí, však pětatřicetiletému Argentinci končí smlouva.

Podle Chelajfího chce sedminásobný držitel Zlatého míče v klubu zůstat. "Obě strany jsou spokojené, ale řekli jsme si, že si o tom promluvíme až po mistrovství světa," citovala činovníka agentura Retuers.

Chelajfí také vyloučil, že by se Messi mohl v PSG potkat s Ronaldem. Pětinásobný vítěz Zlatého míče nedávno ukončil nevydařený návrat od Manchesteru United a hledá si nový klub.

Příchod sedmatřicetiletého Portugalce by však byl finančně náročný i pro tak bohatý klub, jako je Paris St. Germain. "Obdivuji ho, je legenda a jeden z nejlepších fotbalistů historie," uvedl Chelajfí.

"Ale pro nás by to s trojicí hráčů, které už máme, bylo hodně náročné," dodal šéf pařížského celku. V něm totiž působí také útočníci Kylian Mbappé a Neymar, kteří spolu s Messim patří nejlépe placeným fotbalistům světa.

Talent, jehož jméno ještě v Evropě neutichlo. Tři možnosti, kde by mohl zakotvit Félix