eFotbal

Paska potvrdil, že LK37 ani Karabec žádné zaječí úmysly nemají a letos v létě Letnou neopustí...

Paska potvrdil, že LK37 ani Karabec žádné zaječí úmysly nemají a letos v létě Letnou neopustí...
Paska potvrdil, že LK37 ani Karabec žádné zaječí úmysly nemají a letos v létě Letnou neopustí...Flashscore
Bronzová Sparta v posledních dnech oznamuje nejen příchody, ale i odchody. Další letenská budoucnost je nahnutá hned u několika hráčů soudobého áčka, nicméně dva mladíci by měli v Generali Česká pojišťovna aréně pokračovat i nadále.
Reklama
Reklama

Týká se to záložníků Ladislava Krejčího mladšího a Adama Karabce, kteří by dvanáctinásobného mistra české ligy letos v létě opustit neměli a to i přesto, že prvně jmenovaný už měl mít v posledním roce na stole nejednu zahraniční nabídku.

Jak zaznělo na iSport.cz, oba reprezentanti mají zájem se sparťanským vedením prodloužit dosavadní pracovní dohody, což tento týden potvrdil i agent obou zmíněných Pavel Paska.

Štítový záložník LK37 má podle transfermarkt.com aktuální hodnotu 4,8 milionu eur a současná smlouva na sedmičce mu běží až do 30. června 2025.

U stále teprve osmnáctiletého, leč už stabilního člena české jednadvacítky, svítí tržní cena 2,4 milionu eur a kontrakt na Letné má do léta 2023. V tomto případě musí sportovní ředitel Tomáš Rosický potřebné kroky ještě o něco rychleji.

U Daňka určitě nečekám takový progres, že by najednou vystřelil a byl druhým Rosickým, míní Fukal

Zdroj: iSport.cz