eFotbal

Peltovi nevonělo tápání jablonecké rezervy v ČFL a před cestou na půdu první Viktorie Žižkov vyměnil trenéry

Peltovi nevonělo tápání jablonecké rezervy v ČFL a před cestou na půdu první Viktorie Žižkov vyměnil trenéry
Peltovi nevonělo tápání jablonecké rezervy v ČFL a před cestou na půdu první Viktorie Žižkov vyměnil trenéryFlashscore
Jablonecký fotbal už na tom byl v minulosti mnohem lépe. Nedaří se áčku, které je přesně v polovině základní části FORTUNA:LIGY na průběžné třinácté pozici a příliš to nejde ani zelenobílému béčku, jemuž patří po čtrnácti kolech ČFL skupiny B dvanácté místo, s tím, že má stejně bodů jako třináctá rezerva Pardubic.
Reklama
Reklama

Čtyři duely bez výhry a pouhých čtrnáct nastřílených branek dokonce stáli místo trenérský tandem Džimis Bekakis a René Feri, který se vrací do mládežnického úseku severočeské značky.

V posledním podzimním kole ČFL (13. listopadu) už povede jabloneckou rezervu na půdě vedoucí Viktorie Žižkov nový realizační tým v čele s hlavním koučem Benjaminem Vomáčkou, jemuž bude u kormidla asistovat Josef Just.

Oba trenéři neměli špatnou hráčskou kariéru, což platí zejména pro čtyřiačtyřicetiletého Vomáčku, jenž ukončil profesionální kariéru před sedmi lety v barvách druholigového Třince.

Zatímco Vomáčka, který dosud v klubu působil jakožto ředitel mládežnické akademie, v minulosti prošel Libercem, Baníkem, Plzní, Slavií i Slovanem Bratislava a díky misi v Žilině je majitelem dvou slovenských titulů, jeho současná pravá ruka se objevila v Teplicích a Jablonci a dříve už vedla béčko i z pozice hlavního kouče.

Majitel Miroslav Pelta po nich bude chtít oživení v podobě nového impulsu.

Velká jména světového fotbalu, které od letošního roku možná trochu překvapivě zastihnete v Süper Lig